Battlefield V - traileren az egyjátékos mód

  • Írta: szlav
  • 2018. október 16.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Battlefield V legfrissebb előzetese, amely az ezúttal is War Stories névre hallgató egyjátékos módot mutatja be. A látványos bemutató során bejárjuk a hófödte hegycsúcsokat, a kopár sivatagot, és mindent, ami a kettő között van.

Mozgalmas előzetest kapott a Battlefield V single player módja. A Battlefield 1-ben megismert War Stories ismét visszatér, ezúttal olyan második világháborús történetekkel, amikkel nem feltétlenül futunk szembe a történelemkönyvet lapozgatva. Legyen szó éjszakai kajakozásról a tengeren, vagy síelésről a norvég hegycsúcsokon, az biztos, hogy nem fogunk unatkozni. Gondolnátok, hogy nem is egy sportjátékról van szó?

A Battlefield V november 20-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

25.
25.
Dave567
Hát ez elbukott.....
Mint mindig... :D :D
23.
23.
Macifasz
#19: Én pl. játszottam és piszkosul élveztem. A 2. chapter, a repülős kimondottan tetszett. ;-) Szóval szerintem igen is kell egy jófajta single, én várom a mostanit is nagyon. Persze nem vagyunk egyformák.
21.
21.
Beniciodeltoro
#19: Fogadni mernék rá hogy mikor kijött a cod4 még 10 se lehettél, és miattad kellett lehalkítani a fülest mert annyira visítottál :))
16.
16.
Inferno
A trailer bizony babán néz ki nagyon tetszik hogy végre német oldalon is lesz single de sajnos nem várok sokat tőle. A BF1 singleje harmatgyenge volt de lepjenek meg és legyen jó akkor is ha már megin beleerőltették ezt a kell egy női főszereplő meg egy nigger megin liberális baromságot!
15.
15.
PaprikaJancsi
#13: Nem felesleges a single, csak azért mert a CoD-odban nincsen. Én szeretem mindig végigvinni, BF1-ben is nagyon jó volt.
14.
14.
Neo1989
Nagyon jó h van benne single.
13.
13.
shatterhand
Bf1be is kar volt a single. De hát ki meri ezt leirni egy bf-nel. Csak a programozokat sajnalom. Dolgoznak,kiteszik a beluket a fanoknak akik meg ra se néznek mert mennek multizni. A kötelező felesleges dolgot azert meg kell csinálni.
11.
11.
Firsttime
#10: 4-5 óra alatt eyecandynél többet úgysem kap az ember. Szóval jogos.
10.
10.
A Kritikus
Ez a játék máér régóta nem a Single játékról szolt, fölösleges rakni bele.
9.
9.
b48xll
#5: Bántsa.... gratulálok (Y)
5.
5.
kastorhun
Tetszetős. De a fények talán túl erőteljesek, ez a hiba gameplay videókon is szemet szúr, néhol annyira világos minden hogy az már már bántsa a szemem.

4.
4.
crytek
Epic. Na ez végre veri majd az aktuális cod singleplayeet végre ,ugyanis abban most nincs :)

Nagy kár hogy megint csak ilyen 4-5 órás lesz :(
3.
3.
Dark_Temptation
felesleges hülyeség. inkább a multiba fektetnék ezeket az erősforrásokat.
2.
2.
ollie92
1.
1.
ollie92
Disney tündér mesék, jó lesz ez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...