Battlefield V - részletek a single kampányról

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 19.
  • Videó
Link másolása
A DICE elárult pár fontos információt a Battlefield V egyjátékos kampányáról. Visszatér a War Stories, amely több főszereplő sorsát meséli el a háború különböző helyszínein. Igen, még a németeket is irányíthatjuk.

A Battlefield 1-ben debütált War Stories visszatér a legújabb részben is. Lényegében egy háborús történeteket elmesélő antológiaként kell elképzelni a Battlefield V kampányát. Számos helyszín és szereplő között válthatunk, az epizódok végigjátszási sorrendjét is mi döntjük el. A DICE a hivatalos oldalon osztott meg pár tudnivalót a War Storiesról, emellett a nemzetközi sajtó is kipróbálhatta a single-t - az IGN és a GameSpot videóiból is szemezgetünk.

A prológus után három történetet választhatunk ki a világtérképről a premier napján. A narrációról a világhírű hollywoodi színész, Mark Strong gondoskodik.

Nordlys

A megszállt Norvégiában egy fiatal ellenállót irányítunk, aki nem csupán megtanul alkalmazkodni a folyamatos veszélyhez, saját családjának túléléséről is gondoskodik. Solveig többnyire lopakodni fog, ami a gerillaharc elengedhetetlen kelléke. Sílécekkel és dobókésekkel indul bevetésre.

Under No Flag

Történet az elszántságról és a második esély fontosságáról. Itt Billy Bridgert irányítjuk Londonban, aki nemrég szabadul egy börtönből, de mivel a náci gépezet a brit fővárost veszélyezteti, így egy speciális hajó egységhez csatlakozik. Tapasztalatlanságát kitartással ellensúlyozza, miközben a Luftwaffe folyamatosan támadja csapatát a levegőből.

Tirailleur

Intenzív gyalogos hadviselésbe csöppenünk, amelyben a francia haderő szenegáli egységei harcolnak a "haza" felszabadításárért. Hősünk Deme, aki már egyre jobban belefáradt a német ejtőernyősökkel vívott csatákba, de nem adja fel. A térkép fontos pontjait foglalja vissza.

The Last Tiger

A decemberben érkező sztoriszálban végre az ellentétes oldalt is megismerhetjük. A második világháború végén a német haderő csapdába esik. Egy veterán tankparancsnokot irányítva kell páncélosunkat és személyzetét biztonság vinni, miközben saját ideológiánkat is megkérdőjelezzük. 

A Battlefield V november 20-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A legutóbbi sztoritrailerért erre fáradj.

15.
15.
kamgecam
#14: Ráadásul hányingerkeltően dagályos, giccses és szentimentális töténetecskék ezek amik max a 12 évesek számára drámai. Pedig de adna a setting egy valóban drámai történetet valódi karakterekkel, ezek helyett a 10 perces papirmásé (fogjunk össze mi nők és négerek és legyünk politikailag korrektek), bábok helyett. Kár érte. Még szerencse hogy bf-et multiért veszem.
14.
14.
ollie92
#11: Pontosan ! Míg a BC1 -BC2 szép, kellően hosszú, mondhatni történetközpontú volt kidolgozott karakterekkel. Hajtani az arany után...Erre itt minden órában kapsz egy szereplőt valami sablonos szar "ölj meg mindenkit a zónában". Mintha csak egy 20 éves Wolfensteint játszanál, bár talán még abban is okosabb AI volt
12.
12.
Harcos Pisti
#9: Jah, gondolhattam vóna! Köszi :)
11.
11.
kamgecam
Hagyjájk már ezeket a szarokat vagy csináljanak egy normális 8-10 órás kampányt. Ezek inkább olyan unalmas multira való bemelegítésnek tűnik nooboknak.
8.
8.
Harcos Pisti
#4: Ki a tököm az a Jackfrag?
7.
7.
Neo1989
A videók alapján ezért a "minőségért" teljesen felesleges volt SP-t csinálni. És bár lehet hogy a tavalyi COD kampányának max nyomokban van köze a WWII.-hoz, de ennél a jellegtelen, unalmas ....-nál. Trilliárdokkal jobb.

Szórakoztató, pörgős, és élvezetes volt. Én komolyan örültem még annak a résznek is amikor a kislányt hoztam ki a pincéből. De ez mi ?

(Gondolom a Machine Games most jót röhög valahol. Mint az SP zsáner egyik minőségi Shooter-es iparosa. )
6.
6.
happy1818
most ne már !!!!! ténleg hálivudi??? :D hát egy fegyverel és 3 golyoval végig viszed a codot!!!! :D lopakodásnak indul és aztán egy egész ország támad meg téged , annyi a katona ! duranás stb epikus menekülés és túl éled :D BATTLEFIELD azért reálisabb akár hogy is vesszük hogy sablonos a kampány !!!!
5.
5.
shatterhand
#3: Ami nincs arra nem lehet köröket verni. Ezt már csak önmagában kell majd értékelni. És ha szar attól még nem kap jó pontot,hogy legalabb van.
Logikusabb döntés,hogy vásárlók által nem viszonzott munkát elhagynak inkább és adnak helyette mást amivel többszáz órát tudnak játszani
3.
3.
#1: Viszont a vele együtt érkező bo4 nem letezo kampanyara ez ver koroket :-)
1.
1.
ollie92
Ez valami kurva gagyi, ugyanaz a baromi unalmas : menj oda, nyírj ki mindenkit, lődd szét a piros hordókat, menj tovább. Unalmas, érdektelen helyszíneken. CoD WWII "hálivúdi" világháborús élénye is köröket ver erre a szarra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...