A Luke Cage-et is elkaszálta a Netflix

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Harlem megmentője nem tér vissza egy harmadik évaddal, hiszen a streaming szolgáltató bejelentette, hogy elkaszálta a Luke Cage-sorozatot. Az Iron Fist után ez már a második Marlvel-széria, ami folytatás nélkül marad.

A Netflix és a Marvel Television tegnap elhintette, hogy folytatás nélkül marad a Luke Cage. Ez azt jelenti, hogy Harlem hőse két évadot kapott, hasonlóan Iron Fisthez, akinek a múlt héten intett búcsút a szolgáltató.

A gyártók az egész stábnak megköszönték az eddigi munkáját. A Variety úgy tudja, hogy ugyan már tárgyaltak a harmadik évadról, de a Netflix úgy döntött, hogy nem folytatja a showt. Ettől persze még előfordulhat, hogy a Disney jövőre induló saját platformján tovább él majd a karakter: a rajongók már egy Luke Cage-Iron Fist koprodukcióról, a Heroes for Hire-ről is elkezdtek fantáziálni. Reméljük, lesz belőle valami!

Innen már csak az a kérdés, hogy ki maradt biztonságban a Netflixnél. Tegnap debütált a streaming szolgáltatónál a Daredevil harmadik évada, és a korábbi hírek alapján a Jessica Jones és a The Punisher is visszatér.

15.
15.
Batman
#13: A hiba benned van :D
14.
14.
Yanez
#13: Számomra pedig a Punisher az egyik legjobb szuperhős sorozat! Pl az Arrow meg a Flash könnyed zs kategória mellette. Főleg az Arrow arcade bunyói. Mintha megint a régi Mortal Kombat sorozatot nézném. Mi is címe? Áh mindegy.
13.
13.
zoli12i
#12: Punisher karakterét én is imádom, meg az őt alakító Jon Bernthalt is.
De a sorozat minősíthetetlen volt. Számomra....
12.
12.
Sandic1994
#9: Én pl. a Punishert, mint karaktert bírom. Az egy más kérdés, hogy milyen filmeket, sorozatokat csinálnak belőle...
11.
11.
almaspite
#10: Köszönöm, hogy a szerelmet vallottál te is nekem. Végére is a gyerek csak annyira művelt, hogy neki a "metro egy division copy".
9.
9.
Batman
Jövőhéten Jessica Jones, majd Daredevil, de csak akkor ha mindenki megnézte az új évadot. Ez után jön majd a Punisher, mert a Disney akar ebből profitálni a saját streaming szarjukkal. Millió egy karakter van a Marvel univerzumban, de nem nekik ezek kellenek. Még egy ilyen profitorientált fos bandát nem láttam még, már a Warnert is überelik
8.
8.
Beniciodeltoro
Első évadot végig se néztem, egy vicc az egész :))
Jessica is röhej, lebírkózzák a nyuggerek, olyan dinamikája volt a csajnak mint valami lassított felvétel, még hogy szuperhős :))))))))
Ozarkot nézzetek, ne ilyen fosokat.
6.
6.
Back2U
4.
4.
almaspite
Nem tudom, engem rögtön a karakter nem fogott meg. Egy elpusztíthatatlan feka. Aki bátran kiáll a kamerák elé, hogy én vagyok a hős. Kicsit unalmas.
2.
2.
adamsfamily
Pedig szerintem a punisher és a Jessica Jones már az első évadban is nézhetetlen volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...