Traileren és gameplay videón a Project Nova

  • Írta: szlav
  • 2018. október 21.
  • Videó
Link másolása
Az EVE Online univerzumában játszódó Project Nova egy látványos FPS formájában igyekszik meghódítani a világot... immár jó pár éve. Hosszas hallgatás után azonban a CCP Games végre le is szállított néhány látnivalót.

A hányatott sorsú Project Nova végre ismét hallat magáról. Még az idén megkezdődnek az első zártkörű alfatesztek (melyekre itt lehet jelentkezni), a CCP Games pedig egy látványos előzetessel próbálja elcsalogatni a játékosokat. Különösen érdekes lehet ez azoknak, akik otthon vannak az EVE Online világában, hiszen most egy egészen új szemszögből ismerhetik meg az univerzumot.

A kedvcsináló mellé pedig egy adag játékmenet is érkezett az IGN jóvoltából. A bő 20 percnyi szünetmentes gameplay a PvE co-op és PvP shooter alfaverziójába enged betekintést. Nyilvánvaló, hogy nincs még minden a helyén, de a látványvilágra már most sem panaszkodhatunk.

A CCP Games más fronton is tett bejelentést, de maradunk az EVE univerzumában. Az EVE: Echoes egy kizárólag mobilkészülékekre fejlesztett MMO lesz, amely már első ránézésre is jobban hasonlít az anyajátékra, mint a Project Nova. A kínai NetEase Games által fejlesztett cím nem hanyagol el semmit, amit az EVE Online-ban megszerethettünk - lesz itt kereskedés, felfedezés, na meg egy jó adag űrharc is. Az androidos és iOS-es megjelenés valamikor 2019-ben várható. 

2.
2.
szinkron
Csináltak már egy ilyen dust néven, az is ment a lecsóba, ez minek?
1.
1.
Stranger
Project Nova lehetett volna egy MMOFPS... ez a kis tereken való lövöldözés annyiszor el lett lőve... egyébként hangulatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...