Project Nova PC

Osztályalapú multis lövölde az EVE: Online világán az Unreal Engine 4-gyel.
1582102800

Lelőtték a Project Novát, új EVE-shooter készül

Habár eddig nem jártak sok sikerrel, a CCP Games ragaszkodik hozzá, hogy egy lövöldözős játékkal bővítse az EVE Online sci-fi univerzumát. Leállt a Project Nova fejlesztése, de a helyét átvette egy újabb tervezet.
1543827645

Project Nova - vissza a tervezőasztalra

A kedvezőtlen visszajelzésekre hivatkozva az EVE Online univerzumában játszódó FPS visszatér a tervezőasztalra - jelentette be a CCP. Ez azt jelenti, hogy az év végére ígért alfatesztből sem lesz semmi.
1540108800

Traileren és gameplay videón a Project Nova

Az EVE Online univerzumában játszódó Project Nova egy látványos FPS formájában igyekszik meghódítani a világot... immár jó pár éve. Hosszas hallgatás után azonban a CCP Games végre le is szállított néhány látnivalót.
1507532400

Még mindig készül a Project Nova

A hétvégén rendezték meg az EVE Vegas eseményt, ahol az EVE Online fejlesztőinek helyzetjelentése sem maradt el. Kiderült, hogy még mindig készül a Project Nova, és az EVE-univerzum mobilos mellékágáról is lehullott a lepel.
1461312027

Először mozog a Project Nova

Az EVE Fanfesten mutatta be elsőként a CCP a Project Novát, amely egy kasztalapú shooter lesz az EVE: Online világán. Ez fogja leváltani a Project Legiont, de még a fejlesztés korai szakaszában járnak a készítők.