Csúszik az Artifact bétatesztje

  • Írta: szlav
  • 2018. október 21.
  • Csúszás
Link másolása
Aki azt tervezte, hogy mostanában kipróbálná a Valve kártyajátékát, annak sajnos új tennivaló után kell néznie. A Dota 2 karaktereivel operáló CCG ugyanis első körben november közepén, alig több mint egy héttel a megjelenés előtt lesz játszható.

Aki már dörzsölte a tenyerét, mert beválasztották az Artifact bétateszterei közé, az most könnyen lehet, hogy elég szomorú lesz. Az említettek ugyanis még egy hónapig biztosan nem próbálhatják ki a Dota 2 világában játszódó kártyajátékot. A Valve közleménye szerint ugyanis a teszt kezdetének dátumát eltolták november 19-re, amely csupán kilenc nappal előzi meg a teljes értékű megjelenést.

A kártyajátékok rajongói azért talán így sem fogják unalmukban a falat kaparni, hiszen nyakunkon már a Thronebreaker: The Witcher Tales megjelenése. Az egyjátékos sztorikampányt egy jó adag Gwenttel ötvöző játék október 23-án startol majd. Aki azonban mindenképpen az Artifactra vár, az legkésőbb november 28-án, a végleges megjelenéskor belevetheti magát a párbajozásba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...