Artifact PC

Kártyajátékot készít a Valve a DOTA alapján.
Típus:

Valve: komoly problémái vannak az Artifactnek

A Valve a minap közzétett egy blogposztot az Artifact weboldalán, ahol elismerte, hogy a Dota 2 világában játszódó kártyajátéknak komoly problémái vannak. A fejlesztőcég ezekre fókuszál most, a tartalmi frissítések csúsznak.

Az Artifact tervezőjétől is megvált a Valve

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a videojátékipar elbocsátási hulláma elérte a Valve VR-csapatát is. Azóta azonban kiderült, hogy a döcögősen rajtoló Artifact élén álló dizájnerek is elveszítették az állásaikat.

Eric Wolpaw visszatért a Valve-hoz

Maga a stúdió fejese, Gabe Newell erősített meg, hogy a Half-Life 2 és a Portal társírója, Eric Wolpaw újra a Valve sorait erősíti. Az úriember még 2017 februárjában hagyta ott a céget, de két év után mégis visszatért.

Játékosai 80 százalékát elveszítette az Artifact

Hosszú éveket kellett várni arra, hogy a Valve ismét visszatérjen a játékfejlesztéshez, de úgy tűnik, a váratlan kitérő nem sikerült túl jól. Az alig három hete megjelent Artifact ugyanis máris elveszítette játékosai 80 százalékát.

Kicsapta a biztosítékot a játékosoknál az Artifact

Hosszú évek múltán újra friss játékkal rukkolt elő a Valve. Az Artifact a gyűjtögetős kártyajátékok piacából szeretne kihasítani egy szeletet - sajnos a start nem ment simán, több játékos is a túltolt mikrotranzakciókra panaszkodik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.

Beépített versenyrendszerrel érkezik az Artifact

A Valve saját kártyajátéka nem hagyatkozik majd külső forrásokra ahhoz, hogy lezavarhassunk egy házi tournamentet. Ezt a kliensbe épített rendszert és a játék egyéb fortélyait pedig a jövő hétvégén megrendezett tornán le is csekkolhatjuk.

Csúszik az Artifact bétatesztje

Aki azt tervezte, hogy mostanában kipróbálná a Valve kártyajátékát, annak sajnos új tennivaló után kell néznie. A Dota 2 karaktereivel operáló CCG ugyanis első körben november közepén, alig több mint egy héttel a megjelenés előtt lesz játszható.

Negyed óra az Artifacttel

Ahogy azt korábban jeleztük, az idei PAX Westen már a publikum is kipróbálhatja a Valve kártyajátékát, az Artifactet, így nem meglepő módon be is futott egy tartalmas, teljes meccset bemutató játékmenet-videó.

Dátumot kapott a Valve kártyajátéka

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Valve legújabb játéka, az Artifact, ami nem meglepő módon a DOTA univerzumában játszódik majd. Valódi kihívója lehet majd a Gwentnek és a Hearthstone-nak?