Problémásan startolt el a World War 3

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 22.
  • Hír
A múlt héten élesedett a World War 3 korai hozzáférésű változata a Steamen, de úgy néz ki, a Farm 51 csapata nem volt felkészülve a debütre kellőképpen. A játékosok számos technikai nehézségről számoltak be.

Kezdődött minden azzal, hogy a Farm 51 az utolsó pillanatban - pénteken - elhalasztotta a premiert "technikai nehézségekre" hivatkozva, majd később ugyan elérhetővé vált a játék, de a problémák nem szűntek meg, sőt!

Több játékos arról számolt be, hogy egyszerűen nem tudnak csatlakozni a szerverekhez, ha pedig igen, akkor sem töltődnek be a pályák. A fejlesztők már dolgoznak a hibák orvoslásán, s mint írják, "nagy előrelépésről" számolhatnak be, illetve "megértik a fanok frusztrációját és haragját".

A World War 3 korai hozzáférésű változata egyébként nagy érdeklődést kapott, közel 4 ezer játékos írt róla értékelést a Steamen, persze ezek után nem vagyunk meglepve, hogy a vélemények csupán 42 százaléka pozitív.

A 28 dolláros játék egyébként a modern hadviselést modellezi, részletes lövedékfizikával operál, fegyvereinket pedig testreszabhatjuk. Kétféle játékmód került a World War 3-ba: a Warzone újabb battle royale-variáns, míg a másik a Recon, amely leginkább a Battlefield-játékok mechanikájára hajaz területfoglalósdival, objektíva-alapú célokkal, vezethető páncélosokkal és drónokkal.

A végleges változat másfél év múlva érkezik.

1.
Stranger
Ezért van az early access... majd másfél év múlva elrajtol rendesen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...