World War 3 PC, PS4, XBOXONE

A lengyel fejlesztőcsapat legújabb játéka.
Típus:

Ingyenes PC-játékok a hétvégére

Egy forinttól sem kell megválnotok ahhoz, hogy jól teljen a hétvége! Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, de a hétvégén próbakörre vihettek néhány remek shootert is!

Ingyenes lesz hétvégén a World War 3

A Farm 51 hivatalos bejelentése szerint június 20-tól vasárnapig, vagyis június 23-ig mindenki ingyen merülhet majd el a harmadik világháború fiktív összecsapásaiban. Az akcióhoz amúgy még egy trailert is hozzácsaptak a készítők.

World War 3 - jön a Giga-Patch

A játék eddigi karrierje páratlanul el lett bénázva; az óriási kezdeti lelkesedést olyannyira lelombozták az állandó jellegű hálózati problémák, hogy mára gyakorlatilag kihaltak a szerverek. A fejlesztőktől azonban kap egy újabb esélyt.

World War 3 bétateszt

A The Farm 51 stúdió a modern kori háborús FPS játékával egy olyan piacra lépett be komolyabb újítások nélkül, ami már telített. Az alkotást azonban mégsem kell félteni, kis szerencsével és sok odafigyeléssel még nagy durranás is lehet.

Meglepően szépen fogy a World War 3

A The Farm 51 multis shootere erőteljes rajtot vett a Steam Early Access kínálatában, annak ellenére, hogy a launch finoman szólva sem volt hibamentes. Sőt, továbbra is előfordulnak kapcsolódási problémák.

Problémásan startolt el a World War 3

A múlt héten élesedett a World War 3 korai hozzáférésű változata a Steamen, de úgy néz ki, a Farm 51 csapata nem volt felkészülve a debütre kellőképpen. A játékosok számos technikai nehézségről számoltak be.

Hamarosan korai hozzáférésben a World War 3

A zárt bétatesztek sikerrel zárultak, így a Farm 51 csapata végre elárulta, mikor érkezik a World War 3 Early Access-változata a Steamre. Ezek szerint október végén jön a kompetitív és battle royale-módokra koncentráló anyag.

GC 2018: World War 3 - 12 perc mészárlás

A kiállítás elején már láthatunk egy rövidke gameplay kedvcsinálót a Farm 51 multiplayerre kihegyezett shooteréből. Most itt van egy hosszabb felvétel, amely a demóból lett rögzítve.

GC 2018: Mozgásban a World War 3

Az ígéreteknek megfelelően a kölni Gamescomon is tiszteletét teszi a World War 3, a lengyel fejlesztők a kiállítás apropóján tették közzé az első gameplay videót, amely a Warzone játékmódot mutatja be.

GC 2018: Ott lesz a World War 3 is

Az eddig harmatos játékfelhozatalt produkáló The Farm 51 csapata elhintette, hogy legújabb multis lövöldéjük, a World War 3 is ott lesz a kölni Gamescomon, mégpedig játszható formában. Addig néhány ropogós screenshottal érjétek be!