Devil May Cry 5 - tied lehet Dante kabátja

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 22.
  • Hír
Link másolása
A Capcom hivatalosan is bemutatta a Devil May Cry ötödik részének limitált példányszámú kiadását, az Ultra Limited Editiont, ami nemcsak az ára, de annak tartalma miatt is igazán különleges lesz.

A Capcom bejelentése szerint az Ultra Limited Edition a játék mellett sok más egyebet ugyan nem kínál, de valószínűleg az elvakult rajongókat ez nem is nagyon fogja érdekelni, hiszen amit a játék példánya mellett kapnak, az nem más, mint Dante, Nero vagy V kabátjának replikája. Ráadásul mindenki eldöntheti, melyik karakter kabátjára fáj a foga, igaz, ez a végső árcédulát is befolyásolja. 

Az egyelőre csak a japán rajongóknak meghirdetett akcióban ugyanis a V-féle kiadás a legolcsóbb, köszönhetően a maga 4000 fontos árcetlijének. A Nero-kiadás 5000, a Dante-féle változat pedig 6000 fontba fog kerülni. Az előrendelés november 19-én indul, és kizárólag a Capcom internetes áruházából lehet majd beszerezni a replikákkal felvértezett kiadást.

3.
3.
Onion
Ki az a hülye, aki megveszi ilyen drágán? Külföldi online jelmezes boltokban meg veszed olcsón. Ráadásul goth emós gyerek kabátnál, elég veszel olcsó használt bőr kabátot meg fekete zsinort aztán varrónővel átalakítod.
2.
2.
KRAT0S
Máris előrendelem!!végül is nem sok az a 6000font.. (2206797.60 Ft!!) A qrva annyukat azt..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...