Devil May Cry 5 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Újabb számozott epizóddal jelentkezett a Devil May Cry.

Ötmillió példánynál járnak a Devil May Cry 5 eladásai

A Capcom a Devil May Cry hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a sorozat ötödik felvonásának globális eladásai elérték az ötmilliós álomhatárt. Ebbe beleértendőek a dobozos és digitális értékesítés mutatói is.

Devil May Cry 5 - így fut Steam Decken

A Capcom jóvoltából most megleshetjük, hogyan is fut a Dante, V, Nero és Vergil főszereplésével készült Devil May Cry 5 a Valve következő év elejére átcsúsztatott hordozható PC-jén, a Steam Decken.

Szép eladási számokkal büszkélkedhet a Capcom

Nincs oka panaszkodni a Capcomnak, hiszen továbbra is remekül teljesítenek a kasszáknál az utóbbi években piacra dobott címei. A japánok most néhány hangzatos számot is megosztottak velünk.

Rekordnyereséggel zárta az évet a Capcom

A Capcom is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, a japánok pedig ezúttal sem panaszkodhattak: zsinórban ez a negyedik év, amit rekordnyereséggel tudhattak maguk mögött.

Devil May Cry 5: Special Edition teszt

Szebb grafikával és DLC-kkel megtámogatott speciális kapott a 2019-ben megjelent Devil May Cry 5 az új konzolok megjelenésének örömére. Bár nyomott áron adják a pakkot, már messziről sem tűnt az év bizniszének az új változat.

Devil May Cry 5 - Vergil akcióban

Habár a Devil May Cry 5: Special Edition az új generációs konzolokra már november közepe óta elérhető, az Xbox One- és PS4-tulajoknak mostanáig várniuk kellett, hogy beruházhassanak a külön megvásárolható Vergil DLC-re.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Launch traileren a Devil May Cry 5: Special Edition

Az Xbox Series X és S konzolokkal együtt kerül a digitális boltok polcaira a Devil May Cry 5: Special Edition, aminek most a Capcom kiadta az utolsó előzetesét, hogy könnyebben hangolódhassunk rá a démonirtásra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

Devil May Cry 5 - Series S-en nem lesz ray tracing

Várható volt, hogy a Devil May Cry 5: Special Edition grafikai újdonságaiból nem mindegyik fog napvilágot látni az Xbox Series S-en, és most az is kiderült, hogy miről kell majd a gyengébb konzolon játszóknak lemondaniuk.