Devil May Cry 5 PC, PS4, XBOXONE

Újabb számozott epizóddal jelentkezett a Devil May Cry.
Típus:

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Frissültek a Capcom játékainak eladási mutatói

A japán kiadónak van mire büszkének lennie. Alig néhány héttel ezelőtt derültek ki Resident Evil 2 és a Devil May Cry 5 számai, de a Capcom a minap újra frissítette a listát, hiszen véget ért a legutóbbi üzleti év.

Nagyot mentek a Capcom játékai

A Capcom is megtartotta a március utolsó napjával zárult előző éves pénzügyi beszámolóját, és bizony nincs oka panaszkodni a japán kiadónak. A Resident Evil 2 remake-je és a Devil May Cry 5 is nagyon jól fogyott.

Devil May Cry 5 - megjelent a Bloody Palace

Ahogy azt ígérte a Capcom, ma hivatalosan is befutott a Devil May Cry 5 frissítése, vele a régóta várt Bloody Palace, ami újabb kihívásokkal és még látványosabb akcióval várja a rajongókat.

Devil May Cry 5 - túl a 2 millión

A megjelenés után alig két héttel elérte a Capcom alkotása a 2 millió leszállított példányt, melynek köszönhetően eléggé komoly esélye van arra, hogy a franchise legsikeresebb része legyen.

DMC 5 - dátumot kapott a Bloody Palace játékmód

A Capcom megerősítette, hogy április első napján jelenik meg a Devil May Cry 5 korábban beharangozott, teljesen ingyenes frissítése, ami tartalmazni fogja a Bloody Palace módot is.

Brit toplista: az élen kezdett a Devil May Cry 5

A Capcom eddig sem titkolta, hogy jól sikerült a Devil May Cry 5 rajtja, a minap azonban befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amely szintén megerősíti ezt. Az Anthem már csak a negyedik.

Devil May Cry 5 - új karakter és többjátékos mód?

Egyelőre csak pletyka szintjén fut a dolog, így nem árt a hírt kellő szkepticizmussal kezelni. Elképzelhető, hogy a nemrég megjelent Devil May Cry 5 egy új játszható karakterrel és egy többjátékos móddal bővül majd.

A PS4-es Devil May Cry 5 és a cenzúra esete

Gyakran megesik a videojátékok világában, hogy egy merészebb jelenet néhány régióban a cenzúra áldozatává esik. Így történt a Devil May Cry 5 egyik átvezetőjével is - de csak nyugaton és csak egy platformon.

Remekül startolt a Devil May Cry 5

A Capcom rendesen belehúzott az utóbbi időben, ez pedig meg is látszik a játékai sikerén. A tegnapi napon piacra került a Devil May Cry 5 is, amely pillanatok alatt a japán vállalat történetének második legerősebb startját produkálta.