Thronebreaker - valószínűleg Switchre nem

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 23.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED sajtószóvívője az Eurogamer kérdésére megerősítette, hiába érkezik majd decemberben konzolokra is a Gwent kiegészítőjéből teljes játékká érett Thronebreaker: The Witcher Tales, Switchre valószínűleg nem készül el.

A mai naptól PC-n már beszerezhető az eredetileg a Gwent kiegészítőjének szánt, végül egy közel 30 órás kampánnyá formálódott Thronebreaker: The Witcher Tales. December elején, egészen pontosan december 4-én aztán konzolokra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz a játék, így adta magát a kérdés, hogy Nintendo Switchen mikor mutatkozik be a kaland. 

Az Eurogamer meg is kereste az ügyben az illetékeseket, de a CD Projekt RED sajtószóvívője nem éppen azt a választ adta, amire a rajongók számítottak. Hiába alkalmas a Nintendo hibridkonzolja a Thronebreaker irányításához és teljes élvezetéhez, a lengyel stúdió egyelőre biztosan nem tervez átiratot készíteni.

A játékban egyébként Lyria és Rívia királynőjét, Meve-et irányítjuk, aki azon mesterkedik, hogy megállítja a nilfgaardiak invázióját. A sztorivezérelt kampányban felfedezéssel, komoly morális döntésekkel és egyedi fejtörőkkel fogunk szembesülni, miközben saját hadseregünk toborzása és menedzselése is ránk hárul, ezért erőforrásokat és varázstárgyakat gyűjtünk - ezek rendszerint egy keményebb szörny tanyájánál találhatóak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...