Kiszivárogtak a LEGO Overwatch-készletek

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 23.
  • Hír
Link másolása
A korábban beharangozott LEGO Bastion után az amerikai Target jóvoltából idő előtt lebuktak az Overwatch LEGO-készleteinek további darabjai. Tulajdonképpen minden hős kap majd saját kiszerelést.

Pár hete jelentettük, hogy szövetségre lépett egymással a Blizzard és a LEGO, aminek eredményeként a jövőben Overwatch-témájú LEGO-készleteket szerezhetnek be a rajongók. Akkor a 25 dolláros Bastion mutatkozott be először, de az amerikai Target jóvoltából most kiderült, hogy további készleteket is kapunk, és tulajdonképpen a teljes hősfelhozatal képviselteti majd magát.

Így például megvehetjük a Watchpoint: Gibraltart, amit átalakíthatunk Winston központjává, hogy aztán a szettet kicsinosítsuk később Reaperrel, Mercyvel vagy éppen Pharah-val. Beszerezhető lesz Dorado Showdown McCree-vel, Reaperrel és Soldier: 76 figurájával, valamint a Hanamura Showdown, amit Genjivel és Hanzóval színesíthetünk. És kapunk Bastion, D.Va, Reinhardt, illetve Tracer és Widowmaker figurákat is.

A teljes felhozatal képeit itt találjátok meg.

5.
5.
Tbone1942
Nagyon lassan jönnek a tartalmak hozzá az a baj..az eventeknèl is mindig ugyanaz van..unalmas..kivètel volt az Archives
4.
4.
Batman
#3: Én nem tudom mit lehetne tenni vele, új karakter sincs már, új map az nem sokat lökne rajta.. Talán új játékmódok, sztori írása a multi köré, talán ezzel visszatérítenének, de már minden karaktert lyukasra játszottam sajna.
3.
3.
SLi
#2: én most tértem vissza két éve után a nyáron és annyira nem vészes még a helyzet. Az esport része nagyon megy, van néző is ahhoz képest. Amennyi pénzt beleöl pl ebbe viszont a játékmenettel komoly bajok vannak szerintem, de még mindig megvan az az egy-két meccs ami akkora élmény hogy végigszenvedem a többi bullshit 4dps meccseket.
2.
2.
Batman
Ez a játék már nagyon kiégett sajnos, ezt érzi a Blizzard is, ezért készülnek ezek az utolsó gadgetek, mint egy biztonsági játék. Mondom ezt több mint egy év folyamatos játék után.
1.
1.
kastorhun
Nem zavarna ha a Travellers tale következő Lego játéka egy Overwatchos lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...