Hitman 2 - utazás a világ körül

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 24.
  • Videó
Link másolása
Untouchable címen újabb előzetes érkezett az IO Interactive alkotásához, melyben többek közt azokat a gyönyörű és egzotikus helyszíneket is megcsodálhatjuk, ahol a 47-es ügynök le fog csapni. Színes kalandra számíthatunk.

Már kevesebb mint egy hónap, és hivatalosan is elrajtol a Hitman 2, így a kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy picit részletesebben bemutassa, hogy milyen pályákra számíthatunk majd precízen kivitelezett bevetéseink során. Hawke’s Bay, Miami, Santa Fortuna, Mumbai, Whittleton Creek és Himmelstein már biztosan benne lesz a játékban.

A Hitman 2 november 13-án rajtol el Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n.

10.
10.
GAMEROD
#8: Arra azért nem vennék mérget. Egyrészt a játékok árai már 1994 óta 11-15 ezer forint között mozognak, még a Super Mario 3-at is tízezerért vesztegették.
9.
9.
FreeKatana
#6: Szerencsére nem kötelező megnézni semmit. Én se teszem olyan játéknál, ami különösebben érdekel. TLOU II-nek csak a legelső trailerét láttam, amiben Ellie gitározik. Ahogy az első résznél se néztem meg mindent ész nélkül a maga idejében. Meg is hálálta magát a dolog. Ennyi az egész. Akit meg nem érdekel, hogy valami maradjon a végigjátszásra is, az pedig kedvére nézegetheti. Mindenki boldog.
8.
8.
Sandic1994
#6: A jobb időkben még kb. tized annyiba került egy játék készítése, mint most, igaz, a játékosok száma is alacsonyabb volt. Marketing okai vannak valószínűleg, ennek is. A megjelenés előtt már szinte 2-3 naponta van valami hír a játékokkal kapcsolatban. Gondolom, már nem jutott eszükbe mit írni, így most megosztották ezt. Nem lepődnék meg, ha pár nap múlva az összes célpontról is lerántanák a leplet...
7.
7.
LexerTheFirst
#3: Amikor valaki nem elég érett hogy felfedezze az iróniát..
6.
6.
GAMEROD
Nem értem miért lett divat lelőni a pályákat,helyszíneket. Jobb időkben egy megjelenő játékokból volt 2 screenshot oszt jónapot, a többi maradt meglepetés.
5.
5.
frankdelgado
#3: A kedvenc kopasz bérgyilkosomat meg nem cserélném el semmilyen lóhere masszírozós tehenészfiú szimulàtorért sem.
4.
4.
frankdelgado
#3: Kabbe és olvass a sorok között.
3.
3.
#1: Mondod ezt te, akinek egy mobilos app eleg egy szimpla open world gta klonhoz, hogy kilora megvegyek.
Na huzzal loszart szedni....
2.
2.
Sandic1994
"Hawke’s Bay, Miami, Santa Fortuna, Mumbai, Whittleton Creek és Himmelstein már biztosan benne lesz a játékban, viszont ezek mellett még további pályákra is számíthatunk majd."

Arról volt szó korábban, hogy 6 helyszín lesz, nem? Akár hogyan is számolom, a felsorolásban meg van a 6. DLC-ben gondolom már nem lesz új pálya, max megnyitnak 1-2 lezárt területet.
1.
1.
frankdelgado
Évjátéka. "A kopasz bérgyilkos különbőző helyeken, különböző embereket meggyilkol, miközben álruhát is ölt" kategóriában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...