Fallout 76 - friss képek a bétateszt startjára

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 24.
  • Képek
Link másolása
Tegnap óta érhető el Xbox One-on a Fallout 76 előrendelői bétatesztje. A Bethesda egy csokornyi hangulatos screenshottal támogatta meg a debütöt, és egy nyílt levében köszönetet mondott a rajongók támogatásáért.

Nyugat-Virginia, nem sokkal a nukleáris apokalipszis után. Valahogy így foglalhatjuk össze a Fallout 76 legfrissebb képeit, amit az Xbox One-os bétateszt örömére tettek közzé a fejlesztők. A Bethesda emellett megköszönte a rajongók támogatását, és hangsúlyozta, hogy ez egy teljesen más Fallout-játék lesz. Egy élő, online világot tár a játékosok elé, amit a srácok folyamatosan támogatni fognak.

A PC-sek és PS4-esek október 30-án csatlakozhatnak a bétateszthez, s persze csak azok, akik már előrendelték a november 14-én érkező produktumot.

 
2.
2.
Hab
#1: Vannak questek és sztori is, de valóban nem olyan mint egy single rész. Eddig többnyire pozitív véleményeket hallottam. Ha single érdekel ajánlom figyelmedbe a fallout New california-ban.
1.
1.
bitbandita
Szerintem ezzel a játékkal iszonyatosan mellélőtt a Bethesda. Fallout 76=Fallout4, questek nélkül. A Falloutok leginkább a történet miatt volt kiemelkedő, és hogy sokszor nehéz morális döntésekre kényszerült az ember. Ok, tetszetős a világ, nagyon hangulatos, de vajon meddig tart, hogy ráunjanak? Ok, építhetünk is, a F4-hez képest több lehetőséggel. De akkor is... Remélem akik megveszik megtalálják benne a számításukat, mert a béta után inkább több az elégedetlen hang, és összhangban mindenkinek az a baja, hogy üresnek tartja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...