Csak ma ingyen tölthető a Metro 2033

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 26.
  • Akció
Link másolása
A vadiúj rész, a Metro Exodus a jövő év elején várható, de ha még nem próbáltad a 4A Games posztapokaliptikus sorozatának nyitórészét, most ingyen lecsaphatsz rá a Steamen. Az ajánlat csak a mai napon él, úgyhogy siessetek!

A sztori szerint a közeljövő nukleáris háborúja az emberiség java részét eltörölte a Föld színéről, a maréknyi túlélő pedig a moszkvai metróalagutakban talált menedékre. A rejtélyes mutánsokon kívül többféle fegyveres frakcióval is összetűzésbe kerül hősünk, Artyom.

Itt a "durr bele" akció nem mindig vezet sikerre, sőt a legtöbbször lopakodnunk kell, hiszen lőszerből kevés van, ráadásul ez az egyetlen fizetőeszköz a kereskedőknél.

A klausztrofóbiás hangulattal felvértezett Metro 2033 eredetileg 2010-ben jelent meg, de a készítők jóvoltából a mai napon - egészen pontosan 19 óráig - ingyen beszerezhető a Steamről. Ha a könyvtáradhoz adod, örökre a tiéd lesz.

Habár nem a felújított Redux-változatról van szó, így is egy remek FPS-sel gazdagodsz, pláne, ha anno kimaradt.

6.
6.
PAtr0n
Pont tegnap fejeztem be a Redux-ot, már megvolt egy ideje Steam-en, csak még sose vettem rá magam hogy végigtoljam. Anno még warezolt formában (sicc!) a sima verziót elkezdtem, de akkor még a medium grafhoz is gyenge volt a vasam.
Lassan belekezdek a Last Light-ba is, ideje kitolni.
Mellesleg nagyon tetszett a játék, bár már itt-ott kicsit látszik rajta a kor, de még mindig gyönyörű.
5.
5.
markoci555
de tényleg elmennek a *****ba, levették a sima verziókat, pedig nekem az elsőből az van, ezért mondom én nem fogom a reduxokat újra megvenni, a last light-ból is a simát akartam, de nincs...
talán egyszer az is így ki lesz rakva ingyen? csak le ne csússzak róla
4.
4.
KőbányaKispest
Dobálták már párszor ingyen, de a Redux verzio mellett ez már felesleges verzio sajnos.
3.
3.
Anti4730
Nemreg jatszottam a last lighttal, es Szerintem ez a jatek csunyan oregedik, na nem a grafika, hanem a jatekmenet meg ugy a egesz egy regi jatek benyomasat kelti szamomra.
2.
2.
crytek
Hatalmas alkotás. Csak ajánlani tudom
1.
1.
zsocc-nrg
Érdekes hogy erre az egy napra újra elérhetővé tették az első verziót. Nem mintha baj lenne mert behúztam a Reduxok mellé
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...