Black Desert - megvan az xboxos béta időpontja

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Már az E3-on kiderült, hogy idén ősszel minden Xbox One-tulaj kipróbálhatja a Pearl Abyss nagyszabású MMO-ját. A készítők végre elárulták a nyílt bétateszt napra pontos dátumát - itt az ideje feliratkozni rá!

Nem csupán a PvP-re és a harcra ácsingózó játékosokat szólítja meg korunk egyik legjobb koreai MMORPG-je. Lehetsz kereskedő, halász vagy éppen egy kiterjedt sörfőzőbirodalom fejese is. Minden régióban különböző erőforrásokat találsz, ingatlanokat vásárolhatsz és épületeket húzhatsz fel, de még napszámosokat is szerződtethetsz a kemény munkához.

Hamarosan befut az Xbox One-os verzió is, amely az erősebb modell esetében 4K felbontással hódít. A Pearl Abyss szerint az E3-on beharangozott nyílt bétateszt november 8-12. között fut majd. Az érdeklődők az alábbi linken regisztrálhatnak rá.

A világszerte 10 millió felhasználóval bíró anyag remélhetőleg jövőre fut be a Microsoft konzoljára. Havidíj nincs, viszont a 10 eurós alapjátékot mindenképp meg kell venned.

3.
3.
Gaboo77
Vajon akinek megvan PC-n, annak Xbox-ra újra meg kell venni?
2.
2.
Raptor X
Végre végre végre!!! :D
1.
1.
almaspite
Xboxon is bekapcsolva kell hagyni a gépet, hogy működjön a gazdaság? Egy jó játék lehetne, de borzalmas marhásságokon elúszik az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...