Black Desert Online PC

A Pearl Abyss MMO-jában az óriások földjén kalandozhatunk.

Megvannak a következő PlayStation Plus játékok - és velük együtt az áremelés is!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a PlayStation Plus Essential előfizetők 2023. szeptember havi játékkínálatát. De ez nem minden: áremelés van a láthatáron!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A játékbemutatók hevében kicsit megcsúsztunk vele, de ezen a héten is rengeteg érdekesség várja a játékosokat és a filmnézőket. Lássuk a heti játékmegjelenéseket, filmpremiereket és a frissen érkező sorozatokat!

SGF 2023: Ezek voltak a Summer Game Fest egyéb hírei

A Summor Game Fest tele volt nagy bejelentésekkel, azonban jó pár kisebb lélegzetvételű, ám nem kevésbé érdekes dolgot is láthattunk. Íme, ezek voltak az este egyéb hírei.

Ingyenesen tölthető a Black Desert

Ha a Lost Ark nem fekszik annyira, érdemes odafigyelni a másik közönségkedvenc koreai MMORPG-re: a Black Desert a következő néhány napban ingyenes, és meg is tarthatjátok, ha hozzáadjátok a könyvtáratokhoz.

Ingyen behúzható a Black Desert Online

Ezúttal a Pearl Abyss gondolta úgy, hogy feldobja a tavaszt némi ajándékjátékkal, ezért március 10-ig ingyenesen elérhetővé tette a Black Desert Online remastered változatát, amit azután örökre meg is tarthatunk majd.

Black Desert - jön a konzolos cross-play

A Microsoft és a Sony konzoljai közt mostantól szabad az átjárás, az Xbox One-ról és PlayStation 4-ről érkező játékosok együtt vehetik fel a harcot a Pearl Abyss legkülönfélébb teremtményei ellen.

Ingyen bezsebelhető a Black Desert Online

Néhány napig most teljesen ingyen lecsaphatunk az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb MMORPG-jére. Március 2-ig szabadon hozzáadhatjuk a Black Desert Online-t a Steam-könyvtárunkhoz, így végleg megtarthatjuk azt.

Shadow Arena - közeleg a béta

Akkora sikert aratott a Shadow Arena, a Black Desert Online saját battle royale-módja, hogy az önálló játékként folytatja tovább a pályafutását. A hónap végén már mi is kipróbálhatjuk a bétaváltozatot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

Három játékot jelentett be a Black Desert csapata

Sok meglepetéssel készült a koreai G-Star expóra a Pearl Abyss, a Black Desert Online fejlesztőbrigádja. Bemutatkozott a Plan 8, a Crimson Desert és a DokeV, továbbá dátumot kapott a Black Desert mobilos változata is.