Black Desert Online PC

A Pearl Abyss MMO-jában az óriások földjén kalandozhatunk.
Típus: Fantasy, MMORPG

Shadow Arena - közeleg a béta

Akkora sikert aratott a Shadow Arena, a Black Desert Online saját battle royale-módja, hogy az önálló játékként folytatja tovább a pályafutását. A hónap végén már mi is kipróbálhatjuk a bétaváltozatot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

Három játékot jelentett be a Black Desert csapata

Sok meglepetéssel készült a koreai G-Star expóra a Pearl Abyss, a Black Desert Online fejlesztőbrigádja. Bemutatkozott a Plan 8, a Crimson Desert és a DokeV, továbbá dátumot kapott a Black Desert mobilos változata is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha eddig nem is volt egyértelmű, hogy vége a nyári uborkaszezonnak, mostanra már mindenképpen az lesz, mivel igazán remek címek várnak ránk a következő napokban; folytatódik a Life is Strange 2, és érkezik a Remnant: From the Ashes.

Battle royale-móddal bővült a Black Desert

Micsoda? Battle royale egy MMORPG-ben? Pedig pontosan így van, és csodálkozni sem kell, hiszen a Black Desert kellően tartalmas és összetett anyag ahhoz, hogy simán elvigyen a hátán egy 50 fős mókát.

Márciusban jön Xbox One-ra a Black Desert

A Pearl Abyss végre bejelentette az Xbox One-os Black Desert premierdátumát. Ezek szerint március elején csaphatunk le a nívós MMORPG-re 30 dolláros beugró fejében. A hír mellé vadiúj trailer is érkezett.

Black Desert - megvan az xboxos béta időpontja

Már az E3-on kiderült, hogy idén ősszel minden Xbox One-tulaj kipróbálhatja a Pearl Abyss nagyszabású MMO-ját. A készítők végre elárulták a nyílt bétateszt napra pontos dátumát - itt az ideje feliratkozni rá!

Ingyen miénk lehet a Black Desert Online

Egyetlen feltétellel! Ha teljesítjük a Trial Challenge kihívását, és egy hét alatt elérjük az 56-os szintet, akkor örökre megtarthatjuk a Pearl Abyss és Kakao Games egyébként fizetős MMORPG-jét.

Black Desert Online - irány a sárkányok földje!

A Pearl Abyss bejelentette, hogy novemberben érkezik a nyugati szerverekre a Black Desert Online következő kiegészítője. A Drieghanban a "sárkányok földjére" indulunk, ami a törpök hegyvidéki otthona is.

Black Desert Online - két hétig ingyen játszhatunk

Megjelent a Black Desert Online Remastered, az MMO eddigi talán legnagyobb frissítése, amely teljesen átszabja a világ látványelemeit. Ennek örömére először próbálhatjuk ki ingyenesen a játékot, mégpedig két teljes hétig.