Sea of Thieves - érkezik a Shrouded Spoils

  • Írta: szlav
  • 2018. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Rare bejelentette a Sea of Thieves legújabb nagy tartalmi frissítését. A Shrouded Spoils jócskán kibővíti szeretett hajónk testreszabhatóságát, valamint sűrű ködfellegekkel nehezíti meg a navigálást. Bemutatkozott a következő heti event is.

Lassan véget ér a Sea of Thieves Forsaken Shores kampánya, így ideje előretekinteni és utánajárni, hogy mivel lep meg minket legközelebb a Rare. Joe Neate, a játék producere a heti fejlesztői update-videó keretei közt rántotta le a leplet a novemberben érkező nagyobb frissítésről, amely a Shrouded Spoils alcímet kapta.

A Sea of Thieves szigetvilágát egy újabb természeti erő teszi majd izgalmasabbá, ez pedig nem más, mint a tengerre és szigetekre leszálló sűrű köd. Nem árt majd vigyázni, hiszen a csökkenő látótáv így jóval veszélyesebbé teszi a térkép jelöletlen szikláit és kisebb szigeteit, valamint új lehetőségeket nyújt majd a más játékosokra leselkedő haramiáknak is. Emellett bővül a hajónk testreszabhatósága is - mostantól saját szájízünk szerint változtathatjuk meg a kormánykerék, az ágyúk, vagy akár a horgony csörlőjének kinézetét.

A Shrouded Spoils novemberi megjelenése előtt azonban részt vehetünk majd egy kisebb eseményen is. Október 31-én érkezik ugyanis a következő Bilge Rat Adventure, a Festival of the Damned. Az előzetesből ítélve ezúttal jelzőtüzeket gyújtva hajthatunk majd fejet a holtak előtt, a jutalmunk pedig néhány ijesztő arcfesték és pár különleges lámpás lesz.

A Sea of Thieves PC-n és Xbox One-on elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...