Fejlesztői naplót kapott a The Quiet Man

  • Írta: szlav
  • 2018. október 26.
  • Videó
Link másolása
Ahogy közeleg a The Quiet Man megjelenése, úgy kapunk egyre tisztább képet a különös projekt szándékairól és mivoltáról. A Square és a Human Head Studios fejlesztői naplója pedig alaposan belemerül a részletekbe.

Az idei E3-on bemutatott The Quiet Man már az első pillanattól fogva egy igazán különös, a megszokott akciójátékoktól merészen eltérő projektnek ígérkezett. S habár sokáig csak találgattunk, hogy miről is van szó pontosan, a Square Enix és a Human Head Studios legfrissebb fejlesztői naplója sokat elárul az FMV-jeleneteket a videojátékos közelharccal vegyítő történetről.

Nem véletlen, hogy az átvezető videók megoldását végül élőszereplős felvételekkel oldották meg a készítők. A The Quiet Man ugyanis egy siket férfi, Dane történetét követi, aki egy noir-detektívsztoriba illő szituációban találja magát. Főszereplőnk azonban egy mélyen sérült, közel sem tökéletes ember, aki komoly lelki traumával és kirobbanó agresszivitásával küzd. Az ő szemszögéből ismerhetjük meg az eseményeket, s így párbeszédek ide vagy oda, mi sem halljuk majd a körülöttünk lévők szavait. Itt lépnek be a képbe az igazi színészekkel forgatott jelenetek. Dane ugyanis képes szájról olvasni, érti az emberek gesztusait és ezáltal a szándékaikat. Mindezt pedig csak élőszereplős felvételekkel és különleges, az érzések átadására szolgáló hanghatásokkal élvezhetjük igazán.

A The Quiet Man november 1-jén érkezik PC-re és PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...