Klasszikus Resident Evil-címek költöznek Switchre

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom bejelentette, hogy a sorozat legjobb részei - pontosabban a Resident Evil, a Resident Evil 0 és a Resident Evil 4 - Switch-portot kap. Mindhárom átiratot 2019-re tervezik, úgyhogy a pénztárcánk egyelőre háborítatlan marad.

Három remek kritikai fogadtatásban részesült Resident Evil költözik hamarosan a Nintendo hibridkonzoljára. A Resident Evil, a Resident Evil 0 és a Resident Evil 4 sokak szerint a széria legjobb részei, így külön öröm, hogy 2019 folyamán végre hordozható formában is élvezhetjük őket.

A Capcom egyelőre nem erősítette meg, hogy a remake-ekről vagy HD remasterekről van-e szó, netán az eredeti játékok szimpla portjáról. Mi mindkét opciónak örülünk.

A sorozat legújabb darabja, a Resident Evil 7 már játszható Switchen, igaz, csak Japánban, és, nem is igazi átiratról van szó: a játék egy külső szerveren fut, mi csak a képet kapjuk streamelve.

6.
6.
strike19
#4: Resident Evil 1 jó volt ,de a Resident Evil 0 az jobban tetszett,
A többi részével nem játszottam.(kivéve RE 5 de az új generáció)
4.
4.
#1: És a régieket is próbáltad, azok hogy tetszenek? Kíváncsi vagyok egy olyan véleményére, aki már az "újabb" generációs játékkal kezdte, nem a klasszikussal! :)
3.
3.
#2: Csak nagyon lebutított graffal futna, az meg nem jó...
2.
2.
zozo76hun
Inkabb a RE7 jonne ki ra. Tobbet erne mint az amugy is agyonportolt korabbi reszek...
1.
1.
strike19
Én nagyon szeretem a Resident Evil 4-et. Ezzel az episode-dal ismertem meg a sorozatot.Két platformon is kijátszottam ,de kitudja lehet még egy harmadikon is kifogom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...