Kooperatív móddal bővült a Dynasty Warriors 9

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 27.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Koei Tecmo még a premierre ígérte a kooperatív módot, sajnos nyolc hónapot késett a lehetőség. Mára viszont PC-n és PS4-en is nyomulhatunk barátainkkal vállvetve, egyedül az xboxosokat kell türelemre intenünk.

A Dynasty Warriors 9 az év elején hozta a kötelezőt: az Omega Force remekül ötvözte az évtizedes musou-hagyományokat a nyitott világgal. Az online és offline kooperatív mód azóta lógott a levegőben, de a legfrissebb update-tel már ezt a hiányosságot is orvosolták a fejlesztők.

A játékosok tehát egy barátjukkal közösen indulhatnak tömeghentre - otthon a kanapén ülve osztott képernyős módban, vagy online. Fontos megjegyezni, hogy a Trial verzió esetében PC-n csak november 1-től, míg konzolon november 7-től indul a móka.

A Koei Tecmo az alábbi videóban a második szezonbérlet tartalmát is részletezte. Tizenhat új kosztüm, hat fegyver és négy küldetés üti a markunkat. Az új DLC október 30-án élesedik - első körben PS4-en, majd november 7-én PC-n is. Az Xbox One-osoknak sajnos még várniuk kell.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...