Csapj le ingyen a Murderous Pursuitsre!

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 27.
  • Akció
Link másolása
Még csak tavasszal jelent meg Blazing Griffin csapatának orgyilkosos címe, de máris ingyen osztogatják a Steamen. A Murderous Pursuitsben egy viktoriánus korabeli léghajón kell sunyiban leöldösni a többi játékost.

Hiába épült érdekes koncepcióra a Murderous Pursuits, úgy látszik, a szerverek kongnak az ürességtől. A készítők viszont még több játékost szeretnének megszólítani, így október 29-ig ingyen csaphatunk le a játékra a Steamen és örökre megtarthatjuk.

Az anyag egy alternatív viktoriánus korban játszódik, ahol az időutazás már lehetséges, a gazdagok pedig luxusléghajókon smúzolhatnak. A Murderous Pursuitsben egy rejtélyes alak, Mr. X. felhívására nyolc embert kell megölnünk, lehetőleg úgy, hogy ne keltsünk feltűnést. A dolog pikantériája annyi, hogy a hajó tele van ártatlan NPC-kkel, nem tudhatjuk előre, hogy rajtunk kívül ki az orgyilkos.

Szépen keveredik benne a Dead by Daylight és az Assassin's Creed játékmenete, és bizonyára sok izgalmas perceket tartogathat a Murderous Pursuits, ha lesz kellő számú játszópajtás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...