No Man's Sky - irány a mélység!

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 29.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb frissítéssel gazdagodott a Hello Games alkotása, mely ezúttal az űrbéli csillagok és bolygók helyett az óceánok és tengerek mélységét célozza meg, melyben a mindennél veszélyesebb örök sötétség vár ránk.

A No Man’s Sky kétségtelenül az egyik legérdekesebb életutat bejárt videojátékos alkotás; megjelenésekor a közelében sem volt annak, amit a készítők ígértek, így szinte a teljes játékosvilág egy emberként lázadt fel ellenük, azonban a kitartóan érkező újabb és újabb frissítések újból elindították a játékot a siker felé.

Most pedig The Abyss címen megérkezett a No Man’s Sky legújabb tartalmi frissítése, mely a tengerek élővilágával teszi még inkább gazdaggá a mostanra már sokszínűnek nevezhető játékot. Ráadásul az új járművek és épületek mellett egy teljesen új felfedezésre váró történet is érkezett The Dreams of the Deep címen, mely igazán sötét kalandokat ígér a játékosok számára. A frissítés már éles van, szóval fedélzetre fel, irány a mélység!

13.
13.
tyber16
#12: Akkor mindenképp a No Man Sky. Sokkal felhasználóbarátabb és szórakoztatóbb (szerintem) mint az Elite.
12.
12.
Aanash
Tényleg érdekelne engem is hogy az aki ritkábban játszik és inkább a casual vonal érdekli melyikben gondolkodjon?
Elite Dangerous avagy No Mans Sky?
11.
11.
Vopesz
#5: Ezt nyugodt szivvel ajanlom, mostanra mar annyi tartalom van benne, hogy minden mas urszimulatort ver. Az elitet felejtsd el. Mindketto meg van.
10.
10.
Fata Morgana
#8: Köszönöm néked is.:)
8.
8.
A Pulyka
#5: Ha szereted a sci-fi fantasy temat, +gyujtogetest, kraftolast es felfedezest, valamint ezt kepes vagy hosszu orakig csinalni, akkor megeri. Meg meg ottvan a bazisepites, ami mostmar elegge ki van bovitve ahhoz hogy komolyabb letesitmenyeket epithetunk magunknak, az utolso patch ota barmelyik bolygo, barmelyik pontjan, akar a viz alatt, vagy egy hegy gyomraban.
Szerintem nyugodtan szerezd be, amennyiert mar adjak, annyit meger.

En meg neha jatszom vele, es annyira bena vagyok, hogy meg mindig 450 ezer fenyevre vagyok a galaxis kozepetol, es elkepzelesem sincs mas jatekosok hogy jutottak el odaig olyan hamar. A fekete lyukak is csak 5000 fenyevet vissznek elobbre.
7.
7.
A Pulyka
#2: Sima ps4 en tolom, eddig nem volt gond vele, de ez a sulyos fps drop is akkor van, ha a felszin felett repkedek, gyalog meg az urben mar nincs gond.

#3 Koszi a tippet ☺
6.
6.
Extol
Régen is megérte. Köpték, sz@rták és nézzétek meg mennyi minden van már benne
5.
5.
Fata Morgana
Nagyon filózom ezen a játékon meg az Elit Dangeorus-on.
Valaki vélemény No Man Sky megéri??
4.
4.
zozo76hun
en pro-n probaltam kb 2 hete, teljesen siman futott.
3.
3.
Kraudo
1#: Supersamplinget kapcsold ki és akkor jó lesz!
2.
2.
tyber16
#1: Milyen ps-ed van pro vagy a sima ps4? Csak mert ha pro-d van és azon akad így akkor kizárt hogy letöltsem :D
1.
1.
A Pulyka
Epp tegnap dobtam be a lemezt kb. 3 honap utan a ps4-be, gondoltam repkedek egyet. Ki is tette hogy letolthetem az uj, ha jol emlekszem 1.65-os frissitest a jatekhoz, lement par perc alatt 6.8 giga. Na azota a jatek olyan 15 fps-el fut, annyira suru lagokkal, hogy az mar fajdalmas. Nem tudom mifele idiotak dolgonak meg ezen, de inkabb hagytak volna a picsaba.
Van estleg valaki, aki szinten ezt tapasztalta?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...