Nagyon bízik az Anthem teljesítményében az EA

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 31.
  • Biznisz
Link másolása
Az elmúlt negyedévben szárnyaltak a digitális csatornák az EA-nél - derült ki a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Így a cég nagy reményeket táplál a BioWare következő üdvöskéje felé.

Szeptember 30-án ért véget a legutóbbi negyedév - ebben az időszakban az Electronic Arts 780 millió dollárt termelt a digitális eladásokból, miközben tavaly ez a szám még csak 689 millió volt. A csomagolt termékekből 506 millió dollár folyt be - egy éve 270 millió. Ami a teljes forgalmat illeti, 1,3 milliárd dollárt produkált a kiadó, 2017-ben még csak 959 milliót.

A PC-s platform bevételei 10 százalékkal, a konzoloké 27 százalékkal nőttek. A teljes játékok letöltései 32 százalékkal gyarapodtak, míg a DLC-ké és az egyéb kiegészítőké 6 százalékkal.

A FIFA Mobile napi aktív játékosainak száma 50 százalékkal emelkedett az előző évhez képest, és a The Sims 4 is szárnyal - a különböző expanziókat több mint 30 millió alkalommal töltötték le.

Ilyen számok tudatában az EA egyre magabiztosabb az Anthem sikerét illetően, ráadásul a belső tesztekről való visszajelzések is pozitívak, így a megjelenés negyedévében 25 százalékos növekedést vár a teljes játékok digitális eladásaiban.

64.
64.
almaspite
#61: A témát amit találtak ebben a környezetben és hangulatban az csillagos ötös. Azonban ez volt a destiny-nél is, még is erősen mellé ment. Én bízok benne, de semmi esetre se nem rendelném elő. A másik kézből EA szóval gyanús, hogy olyan lehúzást csinálnak mint activision a destinyiből.

A biowarnak egy valamit kell eltalálnia, azt hogy nehen lehessen összehozni a high end-et, különböző raidekkel. Illetve egy olyan hangulatot ami fenntartja iránta az érdeklődést, hogy felmenjek és ezt a fegyvert még csak szerezem meg. Azonban az eddigi videókból és fejlesztői megjegyzésekből... van egy olyan félelmem, hogy pont ez fog belőle hiányozni.
63.
63.
almaspite
#3: Ilyen játékok addig működnek, ameddig van benne grind. Hidd el ha már minden meg van nagyon gyorsan letörlöd a gépedről, vagy 3 havonta felnézel rá, hátha jött valami új.
62.
62.
supair
#61: Ne essen a Destiny hibájába...….ami brutál unalomba fulladt.
Itt már csak a tartalom a kérdés.Ha az klappol jó gém lehet belőle.
61.
61.
ABorealis27
Még jó hogy az Anthem és/vagy az EA a téma :D. A grafika és a scifi/monster design része rohadt jól fest, a környezet gyönyörű, a harcrendszer is rendben lesz szerintem, a repüléses feeling is megvan, de ezeken kívül mivel fognak a játékban tartani? Az eheti videóban a kopasz fószer mintha azt mondta volna, hogy teljesen open world a game és oda megy az ember, ahova akar. Meglátjuk, hogy lesz-e értelme akárhova is elmenni benne :D.Én most naívat játszok és bízok a game-ben a szokásos prelaunch lehurrogások ellenére. Az AC Odyssey-nél bejött :).
60.
60.
supair
#9: Az a kihasználatlan nyers erő épp most süti ki a szemem RDR2-ben! -D
Amúgy pedig fanboyságról és beszűkült látókörről pont nem neked kéne beszélned....

Ahogy itt olvasgatlak, mindenféle bántás nélkül 38 éves létedre sikeresen elkalapáltad hitelességedet.


57.
57.
Anti4730
#55: Ez olyan hogy tegyuk fel mondjuk egy harmas bmw kicsivel jobb, vagy jobb mint mondjuk egy audi a4, de attol meg az audit nem kell leszarozni, ugyanugy király az is, mégha annyira nem is mint a bmw. Ugyanugy nem értem miert ne lehetne mindkettot tartani. Nem értem miért fáj a változatosság..
.
56.
56.
Batman
#54: Na, fejed be! :D Szivj egy cigit azt helo
54.
54.
Josi21
Szevasztok ! Örültem, az elmúlt 7-8 évnek. :)
53.
53.
Josi21
Kérnék egy végleges bant... Soha nem kaptam, kértem, de ez az oldal ahol igazi szánalomkupac lehetsz. Inkább megyek külhonira. Ott nincs ban ! ;)
52.
52.
Josi21
Erre élvezek, hogy a plat összeugrik... Ott kéne moderálni, nem itt 2 emberen, ja ennek nincs " olvasása" bocsi... Ez nem az olvasóko múllik. Hírszerkesztésen... Felvesztek ?... Nem köszönöm. xD
51.
51.
Josi21
Erre élvezek, hogy a plat összeugrik... Ott kéne moderálni, nem itt 2 emberen, ja ennek nincs " olvasása" bocsi... Ez nem az olvasóko múllik. Hírszerkesztésen... Felvesztek ?... Nem köszönöm. xD
50.
50.
Josi21
400+ szarral dobállózó kommenteket mért nem szabotáljátok... Nincs rá idő ? Vagy leszarom szindróma ? :S Napraforgók ! :( Ban !
49.
49.
Josi21
Ha nem, bant kérek véglegest.... Köszi ! :)
48.
48.
Josi21
Ha nem, bant kérek véglegest.... Köszi ! :)
47.
47.
Josi21
#43: Yanez, ebben semmi bántó nem volt... Kérjük vissza oktató szinten. Köszi ! ;)
46.
46.
frankdelgado
#43: Részemről elengedtem a dolgot. Pont.
45.
45.
Josi21
Moderátor bácsi... Mi a baj ? :)
44.
44.
frankdelgado
Na látom megint ment az öncélú moderálàs. Okos.
43.
43.
Yanez
Fejezzétek be pls!
frankdelgado: befejezhetnéd már ezt a seggeszki szerepet, mert szerintem több és jobb vagy te annál! Nem tesz jót ez így az oldalnak komám.
42.
42.
Josi21
#29: " Ezt magyarázom a sok csövesnek" Ez mi ? Azét mert Ps csöves ? Gondolkozz mielőtt írsz. Írtam cifrákat, de ilyet még nem sikerült, lehet csöves vagyok ? Lehet nem ! :)
41.
41.
Josi21
#40: kimoderált üzenet
40.
40.
frankdelgado
39.
39.
Josi21
#29: kimoderált üzenet
38.
38.
Josi21
#29: kimoderált üzenet
37.
37.
Perseus84
Tizevesnek mondod h szivjon meg k.jon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...