The Dark Pictures: Man of Medan - vár a szellemhajó

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 31.
  • Videó
Link másolása
Halloween örömére vadiúj előzetest kaptunk a Supermassive új horrorantológiájának nyitórészéről, a The Dark Pictures: Man of Medanról. Egy baráti társaság esik csapdába egy ódon szellemhajón.

Az Until Dawn fejlesztőinek új címe lényegében egy horrorantológia lesz The Dark Pictures címmel. Az első játék a sorban a Man of Medan, amely négy fiatal sztoriját meséli el, akik kincsvadászatra adták a fejüket a tenger mélyén. Amikor lemerülnek egy második világháborús tengeralattjáróhoz, borzalmas átkot szabadítanak magukra.

A játékbeli karaktereknek neves színészek adják az arcukat és a hangjukat, köztük Shawn Ashmore (X-Men, Quantum Break) és Pip Torrens (The Crown, Star Wars: The Force Awakens).

Most egy új szereplő mutatkozott be, ő a The Curator, aki megfigyeli a főhősök fejlődését és választásait, hiszen évezredek óta gyűjti a történeteket halálról és életről. Olykor tippekkel bombázza a játékost, persze nem tolakodóan. Itt-ott elereszt pár infómorzsát, felnyitja a szemünket, de mindezt kicsit rejtélyesen.

Hogy ki marad életben a történet végére? Az csak rajtunk múlik! A Man of Medan 2019 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A fejlesztők külön felhívják a figyelmedet arra, hogy "ne játszd egyedül".

1.
1.
crytek
Érdekes... Until Dawn ps obly ez meg multiplatform. Azt is kiadhatták volna pcre. No nem gond, ez kotta, várom ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...