Sunset Overdrive - egyre biztosabb, hogy PC-re tart

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 1.
  • Hír
Link másolása
Néhány havonta felröppen egy-egy Sunset Overdrive-pletyka, legyen szó a régóta várt PC-s átiratról vagy egy lehetséges folytatásról. Most előbbin a sor, ugyanis felbukkant a PC-s változat az ESRB adatbázisában.

A Gematsu szúrta ki, hogy azután, hogy májusban a koreai korosztálybesorolásokért felelős szervezet adatbázisában felbukkant a PC-s Sunset Overdrive, a tengerentúlon hasonló tevékenységet végző ESRB honlapján is megjelent az Insomniac Games nyílt világú játékának számítógépes átirata.

A lépés egyrészt abszolút beleillene a Microsoft egy ideje már vitt üzletpolitikájába, miszerint Xbox-exkluzív játékaik PC-re is ellátogatnak, másrészt közismert, hogy minden pletyka, ami kapcsolódik Redmondhoz, az így vagy úgy, de igaz.

Egyelőre várjuk a hivatalos sajtóközleményt.

12.
12.
Anti4730
#11: Nem értem mi bajod az ms storreal. Harom haveromnak is pc-je van, nekem xbox, nyomatjuk a gears of war negyet, es egy ev alatt kb maximum ketszer crashelt be a jatek, telepitesnel sem volt semmj problema. Nincs semmi gond az ms storreal, ha szarul megy akkor a gepeddel van a gond.
11.
11.
crytek
#10: Mit művelek ? Kommentelek. Nem kell mindenhez asszisztálnom mert az a trendi. Egy ótvar a pc-s ms store ,de ez nem újdonság mert világszinten gyűlölik...

"MS játék szerinted mi lenne? " Szerencsére belátják és pl most is jött egy rakás steam-re ott még vásárolják is a pc-sek a store-al ellentétben
10.
10.
logic5
#1: Neked ez a fétised mi? MS játék szerinted mi lenne? Origines? :D Hihetetlen vagy ember :D PH-n is amit művelsz besz..rás.
9.
9.
zsocc-nrg
Gyerünk már, hivatalos bejelentést akarok!! :D A Halo-n kívül az egyetlen Xbox1-es játék ami érdekelne
7.
7.
Blueberry
Az egyik játék ami miatt érdekel az x1
6.
6.
Anti4730
Legjobb jatek ever. Remelem pc-re meg felhuzzak a grafikat kicsit ami amugyis gyonyoru meg mindig
5.
5.
RebornSoul
#4: Én is így lennék vele, ha az a fajta player lennék, aki visszatér a régi játékaihoz. De én pl. mindig új élményeket keresek, szóval most felesleges lenne megvennem 6000-8000 forintért (vagy többért), hogyha akár ingyenesen is ki tudom bérelni Game Pass-szal és az időtartama alatt végig tudom vinni. :D
4.
4.
crytek
#3: A játékaimat "birtokolni" szeretem és nem bérelni...
3.
3.
RebornSoul
#1: Úgyis bekerül a Game Pass-ba, szóval úgy már sokkal kevésbé lesz megterhelő Microsoft Store-t használni. :D
2.
2.
RebornSoul
Pont tegnap vettem egy Xbox One X-et csak a Red Dead: Redemption 2 miatt, de gondoltam, hogy ha már itt van, végigpörgetem rajta azokat a címeket, amik csak One-ra vannak (Sunset Overdrive, Halo 2: Anniversary, Halo 5: Guardians). Le is töltöttem őket. Viszont úgy néz ki, hogy akkor a Sunsetet inkább parkolópályára rakom a PC-s megjelenésig.
1.
1.
crytek
Ha nem fostos store only lesz jöhet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...