Steep - irány az X Games!

  • Írta: szlav
  • 2018. november 1.
  • Letöltés
Link másolása
A legextrémebb téli sportok őrültjeinek kedvez a Steep legújabb DLC-je. A Ubisoft játéka a nagy múltú X Games hangulatát hozza el, ahol a szabadstílusú trükközés mellett akár rakétameghajtású szárnyasruhával is repkedhetünk majd.

Lassan hozzánk is beköszönt a tél, így stílszerű, hogy visszanézzünk a Steep hófödte világába. Erre pedig remek okot ad a most megjelent X Games DLC, amely a legendás extrémsport-eseményt egyenesen a kanapénk elé hozza el. Az új helyszínként szolgáló alaszkai kisfalu a legdurvább Big Air, Slopestyle és Superpipe versenyek hazájává vált, de az igazi adrenalinhajhászok kipróbálhatják a bázisugrást is, vagy ha úgy tetszik, eszement sebességgel száguldhatnak le a lejtőkön az új Speed Skiing eventeken.

Ez sem elég durva? Akkor vessetek egy pillantást az X Games Passre, amelyben megtaláljátok a Rocket Wings DLC-t is. A korábban már megismert wingsuitos eseményeket ezúttal egy kis rakétalöket teszi ennél is izgalmasabbá. A Pass tartalmazza továbbá a 90s DLC-t is, amely igazi nosztalgiabomba lesz azok számára, akik emlékeznek a téli X Games aranykorára.

Az Steep X Games Pass csomagja már elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. Az ebben található X Games-események már most játszhatók, a 90s DLC azonban csak november 27-én, a Rocket Wings pakk pedig január 3-án élesedik.

3.
3.
shatterhand
#2: Eleg volt a beta. Hatalmas terulet minimális valtozatossaggal, komplikalt iranyitassal.
2.
2.
Zisten
#1: Biztos sokat toltad a Steep-et, hogy ennyire tudod. ;)

Elképesztően jó a STEEP.
A korábbi extreme és olimpiai kiegészítő is nagyon jó hozzá.
Csodálatosan fest és rengeteg, rengeteg tartalom és kihívás van benne ezért nagyon megéri az árát.

Ez az új kiegészítő viszont már nem.
Amit ad az már mondhatni benne van a játékba. Ezzel csak több feladatokat kapsz egy-egy bizonyos sportágra, ami már most is kurvasok van benne. Max egyszer beszerzem hozzá, ha akció lesz.
1.
1.
shatterhand
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...