Naomi Watts a Game of Thrones spin-offjában

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A népszerű hollywoodi színésznő is aláírt a Game of Thrones előzményeit elmesélő sorozathoz, amely több ezer évvel korábban játszódik, mint az anyaszéria. Watts egy sötét titkot rejtegető karaktert alakít majd.

A Variety értesülései szerint Naomi Watts (Mulholland Drive, King Kong) is aláírt a Game of Thrones előzménysorozatához. Mint ismert, a Trónok harca nyolcadik évada után sem maradunk látnivalók nélkül, az HBO új szériája több ezer évvel korábban játszódik, mint a jelenlegi.

George R.R. Martin egy blogposztban árulta el a minap, hogy a sorozat a rajongók számára bizonyára beszédes The Long Night címet viseli.

A színésznő egy karizmatikus főhőst alakít majd, aki egy sötét titkot rejteget. Watts mellett Hugh Armitage (Odark) is csatlakozott a gárdához. A pilotot Jane Goldman (Ha/Ver) írja, és a tervek szerint már 2019 elején elkezdődhet a forgatás. Az HBO szerint a hősök aranykorában indít a sztori, majd szép lassan minden felfordul.

Emellett az anyasorozat két alkotója, David Benioff és D.B. Weiss egy friss interjúban elmesélte, hogy a harmadik évad derekán, tehát 2012 körül a Game of Thrones lezárását még három kétórás mozifilmmel képzelték el, ám az HBO, látva a széria sikerét, végül a hat epizódból álló TV-s finálé mellett döntött.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...