Anthem - lelepleződtek a legdurvább képességek

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 2.
  • Videó
Link másolása
A BioWare sci-fi akció-RPG-jében a Javelinnek nevezett páncélokkal csalhatunk elő látványos kunsztokat, ezek közül a legerősebbek az Ultimate-képességek - az IGN új videójában lehull a lepel mindről!

Az Anthemben a páncélunk képességein rengeteg minden múlik, kezdve azzal, hogy jetpackként is használhatjuk, így nagy távolságokat tehetünk meg vele. Az Ultimate-kunsztok azonban csak néhány esetben vethetőek be, főleg akkor, amikor szorul a hurok a nyakunk körül. Előtte viszont meg kell várnunk, míg feltöltődnek.

A Javelinek négy csoportjának mindegyike eltérő Ultimate-képességet ad. Az általános használata szánt Ranger több rakétát képes kilőni egyszerre több célpontra - igen, még a mozgókra is. A nehéz Colossus egy területre ható lövéssel, a Siege Cannonnal mindent eltöröl.

A Storm Javelin képes manipulálni az elemi erőket, vagyis a fagyot, a tüzet és az elektromos energiát. Míg az Interceptortól orgyilkos pengéket dobhatunk a célpontokra, így tíz másodpercig tartó sérülést okozhatunk nekik.

Az IGN fenti videójában bepillantást nyerhetünk a trükkökbe.

Az Anthem február 22-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az előrendelői demóra február 1-jén csaphatunk le. Az első küldetést itt nézheted végig.

11.
11.
Ooorky
#9: Ez a "játék" lenne az EA féle "games-as-service" filozófia teljes kiteljesülése.
Minden ok megvan a bizalmatlanságra.
10.
10.
Ooorky
#6: Az elején még voltak köztük Mass Effect veteránok is, de a fejlesztés során az EA folyamatosan átrakta a "jobb" fejlesztőket az Anthem-hez, így a maradéknak nem csak több munkája volt, de még azzal a tudattal is kellett dolgozniuk, hogy ők a B csapat, a maradék.

+igaz, hogy a ME3 DLC-i voltak az első önálló munkáik, de 2009-es alapításuk óta részt vettek az összes bioware játék fejlesztésében...
9.
9.
carbon based
érdekes,mennyire bizalmatlan hozzászólások vannak, amúgy nekem is egyre kevésbé várós, pont a már leírtak miatt
8.
8.
Derivel
#7: Itt van egy kis bevezető a sztoriba, ha az érdekel. Persze a lényeges dolgokat nem mutatják meg már a megjelenés előtt.
https://www.youtube.com/watch?v=lPBUlFOhFks
7.
7.
Dízel
destiny 3... semmi mass effect nincs ebbe, hol a story? :D ez egy eszetlen hentelős lószar lesz. agyatlan hulladék.
6.
6.
Derivel
#4: Mennyi ideig tartott, amíg ezt kitaláltad?
Két különböző stúdióról van szó, amik teljesen más emberekkel dolgozik:
Bioware Edmonton: Mass Effect Trilógia, Anthem
Bioware Montreal: egy-két Mass Effect 3 DLC, Mass Effect Andromeda

Az Anthem fejlesztése közvetlenül az ME3 megjelenése után kezdődött, 2012-ben. Ez már rögtön kizárja azt, hogy ők csinálták volna az Andromédát.
Az Andromédát egy (viszonylag) kezdő csapat készítette, akiknek annyi tapasztalatuk volt a szériával, hogy pár DLC-t csináltak az ME3-hoz.
5.
5.
frankdelgado
Majd ràjönnek h ps ex legyen és évjàtéka lesz.
4.
4.
Kolompár Tarzan
Miután kinyírták a Mass Effectet a Bioware-nél, mindenkit átküldtek erre az IP-re dolgozni. Ez még nagyobb bukta lesz, mert ennek a játéknak se célja se értelme. Vajon hány bukta kell még ahhoz, hogy a Bioware rádöbbenjen, már rég nem érdekli őket, mit akarnak a játékosok...
3.
3.
TheBate
#1 szerintem is full Destiny lesz
1.
1.
RangerFox
Ha ez így fog kinézni egy sima Ps4-en is (vagy legalábbis hasonlóan szépen), akkor végig tátott szájjal fogok játszani vele. Csak nagyon félek, hogy a Destiny sorsára fog jutni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...