Overwatch - bemutatkozott Ashe

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Overwatch sem maradhatott ki a BlizzCon nyitóünnepségének felhozatalából, így kiderült, hogy Ashe lesz a játék huszonkilencedik játszható hőse. Ashe igazi fegyverforgató és a Deadlock Gang vezetője.

Ashe, vagyis Elizabeth Caledonia Ashe a Deadlock Gang jelenlegi vezetője, így nem meglepő, hogy régről ismeri McCree-t. Profi fegyverforgató hírében áll a 29. hős, aki mind a közelharcban, mind a távolsági célpontok levadászásában hasznos társ lesz, miközben dinamitjával bármikor odapörköl.

13.
13.
SLi
#11: incel gang
squadW
12.
12.
Batman
#2: Aki meg egy kicsit szebb az patreonon húzza be az életképtelen emberkéket :D
11.
11.
Batman
#2: Köszi a frappáns választ, a gamer csajok olyanok is.
9.
9.
sloth
#5: ha tényleg a pc lenne az egész hátterében, hogyhogy nincs egyetlen fekete csaj sem a játékban? mert ekörül voltak hatalmas lázadások, mikor a hörcsögöt bejelentették :d
7.
7.
Firsttime
#5: Az egész játék design waifu.
6.
6.
Firsttime
Engem sokkal jobban zavar az a 10 méteres knockback képessége. Van így is elég hero aki kénye kedve szerint stunol meg knockbackel... Nem kellett volna még egy.
5.
5.
Mortis
#1: ezzel szerintem pont nincs baj, nagyon pc cég akar lenni a Blizz és ezért van legalább ugyanannyi női hős mint férfi, ha nem több. a dizájnok viszont már más kérdés: minden karakterük waifu, talán csak Moira nem.
4.
4.
iPatrick
#1: Elárulom, hogy Ashe-el együtt fele-fele a nemek aránya a játékban. ;)
3.
3.
Huf93
Azért mert 3al több női karakter van mint férfi :D
2.
2.
TheBate
Az meg sem fordul a himsovoniszta kis buksidban, hogy lany gamerek fele szeretne nyitni? Van ott egy eleg nagy kiaknazatlan piac! Attol, hogy te szemelyesen nem talalkozol veluk, meg ok az emberiseg 50%-a.
1.
1.
Batman
Most komolyan ez az üzletpolitikája a Blizzardnak, hogy csajokkal próbálja megfogni az árvalelkű gamer srácokat? Más magyarázat nincs arra, hogy a játékban szinte csak női karakterek vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...