Beépített versenyrendszerrel érkezik az Artifact

  • Írta: szlav
  • 2018. november 4.
  • Hír
Link másolása
A Valve saját kártyajátéka nem hagyatkozik majd külső forrásokra ahhoz, hogy lezavarhassunk egy házi tournamentet. Ezt a kliensbe épített rendszert és a játék egyéb fortélyait pedig a jövő hétvégén megrendezett tornán le is csekkolhatjuk.

Vajon az Artifact lesz az a kártyajáték, amely felborítja majd a Hearthstone, a Magic és a Gwent kényelmes ökoszisztémáját? A Valve egész biztosan bízik ebben, hiszen maga a játék még meg sem jelent, annak beépített Tournament-rendszerét azonban már most egy 10 ezer dolláros összdíjazású versennyel próbálják ki.

A 128 játékost egymásnak eresztő torna november 10-én és 11-én fut majd, a meccsek levezetéséhez pedig semmi egyebet nem használnak majd, mint az Artifact saját kliensébe épített Tournament módot. Az Artifact Preview Tournament névre hallgató esemény a Valve saját streaming platformján, a Steam.tv-n lesz követhető. Remek alkalom lehet ez arra, hogy megismerjük az Artifact játékmechanikáit, valamint a kezdő szett kártyáit. Ha láthatunk néhány Meepót akció közben, akkor mi már boldogok leszünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...