Így nézett volna ki a realisztikus Borderlands

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A 2009-ben PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re megjelent Borderlandset az eredeti tervek szerint nem rajzfilmes grafikával indították volna útnak. Most akció közben is megfigyelhetjük a realisztikus korai verziót.

Egy újabb videó került fel a YouTube-ra, melyben a Borderlands fejlesztésének egy korai fázisába enged betekintést, melyben a legérdekesebb, hogy a Gearbox Software ekkor még a realisztikusságra törekvő, korántsem rajzfilmes grafikát képzelt el a játékhoz.

A realisztikus verzióról 2012-ben már kerültek ki screenshotok, ám akció közben eddig még nem láthattuk a játékot. Ugyan a videó csak egyfajta bétaállapotot tükröz, ám az biztos, hogy az évek múlását közel sem viselte olyan jól, mint az a Borderlands, melyet végül mindannyian megismerhettünk.

Ami egyébként a franchise-t illeti; izgalmas karácsonya lesz a fanoknak idén, ugyanis a Borderlands 2 PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PS Vita és Android után végre ellátogat PS VR-ra is, így december 14-től még inkább a játék részesei lehetünk.

6.
6.
Juha
A rajzfilmes grafika időtállóbb, mint a többi, szerintem még manapság is adnak el belőle bőven (Malawi-ban 20£-ért volt kitéve az első rész júniusban, amikor digitálisan már sokszor talán ingyen is volt?). Az új játékok viszont hasonló szinten mozogtak kb. mint itthon.(ott ki volt írva £,€,$, és kwacha?(nem biztos, hogy így írjuk helyesen) ár is)
4.
4.
BrockSamson
En szivesen felaldozom a valosaghu grafikat a rajzosert, de csak, ha illik az adott jatek hangulatahoz, ezt pedig elertek a Borderlands eseteben, bar nem tudom melyiket igazitottak melyikhez.
2.
2.
zozo76hun
vegignyomtam az 1, 2, pre sequel reszeket, jojo, de nekem jobban bejott volna egy valosaghu(bb) grafika. nem vagyok oda a rajzos grafikaert, a fortnite is ezert kuka nalam (na meg az epitgetes miatt). dehat kinek ez, kinek az...
1.
1.
markoci555
Jól döntöttek, én imádom azt a rajzos grafikát, és még ma is szépnek tartom az elsőt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...