"Nevetségesek a Sony jövőjéről szóló pletykák"

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Michael Pachter elemző szerint a Sony-konzolok jövőjéről szóló, napokban felröppent rémisztő szakvélemények egyszerűen nevetségesek.
Michael Pachter elemző szerint a Sony-konzolok jövőjéről szóló, napokban felröppent rémisztő szakvélemények egyszerűen nevetségesek.
"Úgy vélem, Kutaragi és Hirai előléptetése nem érinti majd a Sony terveit a PlayStation 4-gyel kapcsolatban. Az elemző (Yuta Sakurai - szerk.) számára kínos már, ha egy újonnan elstartolt gép jövőjéről ilyen nevetséges következtetéseket tud levonni. A Sony ilyen korán még nem határozhatott későbbi terveiről, hiszen egyszerűen nem is tudna."
Cáfolta meg a fentiekkel Pachter Yuta Sakurai véleményét, aki a Sony vezetőségének átalakulása után azt állította, hogy a szoftver-párti Kaz Hirai elnöksége jelentheti egyben azt is, hogy nem készül több Sony-konzol a jövőben. A hivatalos vélemény is hasonló állásponton van, mint Pachter: David Karraker, a Sony amerikai részlegének kommunikációs igazgatója elmondta, hogy egy konzol megjelenése után butaság rögtön a folytatáson gondolkodni.

4.
4.
Carbon
trishtan nemtom tudode de ez nem az elso ilyen vita:D
3.
3.
Carbon
tenyleg jo lett a vers:D...amugy trishtan ha megnezted volna azokat a kommenteket latnad hogy majdnem mindenki(koztuk enis) hulyesegnek tartotta a dolgot...
2.
2.
skiz0
hááááthát...... :D

Gameboy akart az lenni, nem? :)
1.
1.
Pukhi-zik
Me volt olyan aki ezt komolyan vette????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...