A Bloodborne 2-re utalnak a Déracinében?

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 8.
  • Pletyka
Link másolása
A héten jelent meg a From Software legújabb játéka PlayStation VR-a, és az éles szemű rajongók már kiszúrtak néhány easter egget, amelyek nagy eséllyel a Bloodborne folytatására utalnak. Vagy csak túl naivak vagyunk?

A Déracinében a From Software szakított a korábbi hagyományokkal, ugyanis torz főellenfelek és bitang kemény ütközetek nincsen benne, hiszen egy PS VR-ra készült kalandjátékról van szó, amelyben egy elszigetelt bentlakásos iskolát fedezhetünk fel.

A játékon belül azonban a rajongók összetéveszthetetlen utalásokat találtak a Bloodborne-ra. Az iskolában ugyanis találunk egy játékbabát, amellyel interakcióba léphetünk. A babával előhívható a Make Contact-gesztus, amely ismerős lehet a Bloodborne rajongói számára.

Ám van ennél több érdekesség is! A Fiona Doll leírásában ugyanis az olvasható, hogy egy "befejezetlen mesében tűnik fel", és ha valakit rossz álmok kísértenek, Fiona feltűnik és segít, hogy elmúljanak.

A "befejezetlen mese" kifejezésre ugrották rá most a rajongók, sokan arra következtetnek ebből, hogy a folytatódni fog a Bloodborne. Ezenkívül felfedezhetünk egy olyan szobrot is, amely szintén egy "befejezetlen mese" része, kialakításában pedig egyértelműen a lovercrafti stílusjegyeket visel magán, pont úgy, mint a From Software korábbi alkotása.

És ha ez még nem lenne elég, a ResetEra fórumozói felfedeztek egy Blood & Bones című könyvet is, ami a Bloodborne betűtípusát használja.

Természetesen mindezek nem jelentik azt, hogy tényleg fejlesztés alatt van a második rész, de ha minket kérdeztek, elég egyértelműek a célzások.

6.
6.
delphijos
Az hogy az RDR2 jön-e PC-re már senkit sem érdekel ? Szomorú vagyok....
5.
5.
#2: Igen? Mutass már róla egy hivatalos bejelentést, vagy megerősítést, mert mindaddig bizony nem jön.
3.
3.
Fata Morgana
A sony nagy dobása lesz a Bb2, csak azt elfelejtették közölni, hogy PS5-re jön.
2.
2.
Duken
#1: Nyugodj meg, attól a Bb2 még jön.
1.
1.
Na ja. A Shadows Die Twice teasere után komplett elemző videók jelentek meg, hogy miért is a Bloodborne 2 lesz a játék...

Oszt nem az lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...