Jurassic World Evolution - hibrid dinókat hoz a DLC

  • Írta: szlav
  • 2018. november 8.
  • Letöltés
Link másolása
A Frontier Developments a minap egy újabb DLC-csomagot jelentett be a sikeres parképítő-játékához. A Secrets of Dr. Wu egy őrült zseni kísérleteit hozza el a Jurassic World Evolution világába: a hibrid dinoszauruszokat.

Egy óriási, prehisztorikus hüllőktől hemzsegő park már önmagában is könnyen katasztrófához vezethet - láttuk ezt már nem egy mozifilmben. Amikor azonban egy őrült tudós féktelen kísérletezésbe kezd, melynek eredményeként több fajból összegyúrt hibrid szörnyek jönnek létre, na, abból egész biztos, hogy semmi jó nem sülhet el.

A Frontier bejelentette, hogy egy újabb DLC-csomaggal bővítené a Jurassic Park Evolutiont. A Secrets of Dr. Wu új kampánymissziókkal bővíti a játék történetét, mely a korábban leírtak szerint alakul majd. Az új hibridek mellett új épületeket, köztük néhány titkos kutatólabort is elhelyezhetünk majd az Isla Muerta és Isla Tacano szigetén. Ha tehát ti életre hívnátok az olyan szörnyszülötteket, mint a Stegoceratops, az Ankylodocus, vagy a Spinoraptor, akkor erre már csupán másfél hetet kell várnotok.

A Secrets of Dr. Wu DLC november 20-án debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...