Jesse Pinkmant követi a Breaking Bad-film

  • Írta: szlav
  • 2018. november 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Tegnap már beszámoltunk az örömhírről, miszerint a Breaking Bad egy teljes értékű film formájában térhet vissza a képernyőkre. Ma azonban befutottak az első infómorzsák is: visszatér egy jól ismert szereplő.

Tegnap kaptuk a hírt, miszerint újabb mellékágat kap Vince Gilligan hatalmas sikerű televíziósorozata, a Breaking Bad. A Better Call Saullal ellentétben azonban ezúttal egy teljes film várja majd a rajongókat. Ennél többet sajnos eddig nem tudtunk a projektről, ma azonban a Slash Film szállította a hírt, miszerint egy jól ismert karakter is feltűnik majd a képernyőn.

S nemcsak, hogy feltűnik - a tervek szerint ő áll majd a sztori középpontjában. Bizony, ahogy azt már a címben olvashattátok, Walter White problémás segédje, Jesse Pinkman lesz a film főszereplője, akit természetesen ismét Aaron Paul alakít majd. A történet a széria évadzárója után veszi fel az eseményeket. Túl sok spoilert nem szeretnénk ellőni a sorozat lezárásáról, így inkább lássuk, hogy mit mondott még akkor, 2013-ban Vinge Gilligan a hányattatott sorsú Jesse jövőjéről:

"Én személy szerint úgy gondolom, hogy megszökhetett. De ami a legvalószínűbb, bármennyire is negatívan hangzik, hogy megtalálták a srác ujjlenyomatait a laborban, így csak napok, hetek, esetleg hónapok kérdése, hogy elkapják. És továbbra is két szövetségi ügynök meggyilkolásával vádolják. Szóval persze, annak ellenére, hogy ez a legvalószínűbb végkimenetel, én mégis úgy képzelem el, hogy elszökött és eljutott Alaszkába, megváltoztatta a nevét és új életet kezdett. Megérdemli a kölyök."

Erre persze nem érdemes alapoznunk, hiszen Gilligan szavai már több mint ötévesek, azóta pedig sok víz lefolyt már a... milyen folyók is vannak Albuquerque környékén?

3.
3.
Őrnagy
Mindent folytatni kell, ami sikeres volt. Mert pénz van belőle. Addig folytatják, amíg a rendező, a forgatókönyvíró, a szereplők és a nézők is megundorodnak tőle. Na, akkor veszteséges lesz, és végre abbahagyhatják.
2.
2.
Stack
Poén lenne ha Alaskába menet összefutna Saul-al :-)
1.
1.
Macifasz
Hát nem tudom. Nekem kicsit olyan érzésem van, mintha ez az egész csak azért történne meg, mert Aaron Paul-nak nem jött be a mozis karrier, és visszasírta magát. :-/ De ne legyen igazam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...