Battlefield V - 64 főt számlál a battle royale

  • Írta: szlav
  • 2018. november 8.
  • Hír
Ugyan csak a megjelenés után hónapokkal, de a Battlefield V csataterein is kipróbálhatjuk a PUBG és Fortnite által népszerűvé tett túlélést. Már azt is tudjuk, hogy hány embert ereszt egymásnak a DICE.

A PUBG és a Fortnite a csúcsra vitte a battle royale zsánert, a Black Ops 4 pedig bemutatta, hogy a hagyományos AAA-címeknek is van helyük a kondér mellett. A hatalmas pályák és a magas játékosszám pedig mindig is jól állt a Battlefieldnek - nehogy már ők maradjanak ki a buliból. A Firestorm névre keresztelt battle royale-játékmód márpedig érkezik! Persze nem rögtön a megjelenéskor, a tervek szerint csak jövő március 5-én ugorhatunk be a hatalmas arénába, hogy végül mi emelkedjünk ki győztesként a... pontosan hány játékos közül is?

A VG247 csapatának hála végre kaptunk egy pontos számot. Ryan MacArthur, a fejlesztőcsapat egyik fejese elárulta, hogy jelenleg 64 főt céloztak meg Firestorm számára. Persze ez nem olyan kerek, mint a konkurencia 100-asa, a veterán battlefieldesek számára (különösen, akik PC-n játszottak a korábbi címekkel) egészen otthonos lesz ez a létszám is. MacArthur kihangsúlyozta, hogy az elsődleges céljuk az, hogy a Firestorm is vérbeli Battlefield-játéknak érződjön. Mi már alig várjuk, hogy tavasszal utána járjunk a dolognak!

A Battlefiled V (a hagyományos többjátékos móddal és a War Stories kampánnyal) november 20-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

16.
Neo1989
Az a vicc ha a Resistance 2-ben már 2008-ban volt 64-es multi de v miért nem tartották jó ötletnek. Erre most feltalálják újra :) h mégiscsak jó lesz az.
15.
ollie92
#14: Jah, elég gáz, hogy WWII játéknak az arcképe egy összefestett modellcsaj, nem pedig egy világháborús katona, sőt még a DELUXON szereplő katona is sokkal mutatósabb.

https://i.imgur.com/KAiTghC.jpg
14.
McDuff
Srácok, rossz képet raktatok be a hírhez, ez a Brothers in Arms: Furious 4-ből van! oh, wait...
13.
Ultimate
#12: Kár. Sajnos az publicban semmit nem ér. Nem is értem broyalban minek squadra erőltetni... 64 játékost én megértm, azért mellé lehet tenni a több playeres broyal játékokat. Emellett mind ocsmány.
12.
ollie92
#11: Ezidáig nincs szó solo, vagy duóról. Csakis 4-es szakasz, de a vicc az, hogy csak 64 játékost támogat :D
11.
Ultimate
Lesz végül normális broyal (értsd mindenki egyedül egymás ellen) vagy csak a squadra erőltetett baromság ami publicban fillért sem fog érni max haverokkal?
10.
TheFlash
#2: isten ments, hogy összeugrasszam. Imádtam a legelső codot, meg a cod2t, de utána már egyik sem jött be nekem, még a cod4 se annyira, ellenben a Battlefieldeket imádtam egészen a BC1-ig, majd ismét a BF3 és onnan a BF1-et már nem. Én megjelenéskor toltam az 1942-t, szóval eléggé megvan a BFről a véleményem :D És azokhoz képest ezek a "nehezítések" röhejesek, egy ahogy mondtad casual arcade játékból akarnak csinálni egy counter strikeot relisztikusság téren... És mivan azokkal, mint én, akik egymaguk szeretnek játszani, és NEM AKARNAK csapatban játszani? Azok bekaphatják mi? Mert kb ez van itt... és azért mondtam hogy a BC1-re hasonlít, mert ha játszottál azzal, a feeling még mindig ugyan olyan. Játszottál pl a Battlefield 2-vel? Na, ahhoz már egyáltalán nem hasonlítható :D
9.
ollie92
#5: A játék tényleg szép lett, gunplay betalált, de számomra nulla világháborús hangulata van, hamarabb valami 50es évekbeli polgárháború. A háttérben vonyító nők meg a maradék élményt is kiölik.
8.
Pacsirta
#5: Ennyire azért ne rohanjunk előre, hogy azt mondjuk a legjobb BF!! Ma van az első nap, játszani kell tapasztalni kell, meg kell ismerni a mapokat. Az én véleményem, hogy fogalmam sincs mire fel húzta le Géza, meg Pista ezt a BF-et akkor amikor még Alfa meg Béta volt. Nekem eddig tetszik.
7.
ollie92
#1: Pont fordítva, az egész játék a battle royalra épül. 4es szakaszok, élet és lőszer hiány, húzható lelőtt bajtársak, szakaszon belüli újraélesztés, 2 nem, gagyi picsomádé testreszabhatóság. A multi player a töltelék, csak fordítva nem adhatták volna ki...
6.
PS4jacksony
Én még most kezdtem el a BF1 et és a COD WWI-T is mind a kettő nagyon szuper játék a BF1 Technikailag kicsit fejlettebbnek érzem főleg a tűzharcokban de mindkettő fantasztikus cucc...
5.
FURY380
3 kört mentem ma One X-szen, eddigi legszebb Battlefield, isteni gameplay, gunplay. Eddig a legjobb BF!
4.
Pacsirta
#3: Ezeknek az embereknek az a bajuk, hogy otthon prémbundában és női alsóban feszítenek a tükör előtt, és ettől teljesen meg vannak zavarodva. Emlékszem amikor a Dice azért volt a legnagyobb szemét, mert felült a BR vonatra, most meg az a baj, hogy miért nem jön már. Érted te ezt?? Tiszta zavar :))))
3.
Stranger
#1: "sőt, még rosszabb is, 60 golyó a tárban? Tankba kiszállás-beszállás 5 másodperc, 1 perces dyoutok vagy hogy hívják"

Itt egy full casual játék, te pedig az egyetlen kis nehezítés miatt sírsz. Az ilyenek miatt fos az összes modern BF. Egyébként, hogy lenne ugyan az mint a BC1? Ott még 64 fős multi sem volt.
2.
Pacsirta
#1: Annyira látszik, hogy csak erőlteted a rosz dumát, meg hogy már első kommenetlőként akarod összeugrasztani a BF meg COD fanokat. Annyira látszik, hogy nem játszol a játékkal, én már ma tolom de az nem jutott eszembe , hogy a BC 1-re hasonlít, eddig meg voltam győzve :))) arról , hogy a BF1-re hajaz, meg azt is éreztem, hogy ez fizikai fájdalmat okoz egyeseknek.
na nem baj, én jól el vagyok vele, látványos pörgős jó kis gém ez is, a battleroyalig meg csak kihúzom valahogy lvl 140 -re magam :)))
1.
TheFlash
annyira látszik hogy bele van erőltetve, és csak a codot majmolják ezzel, mert ha már a kezdetektől tervben lett volna akkor megjelenéskor benne lenne... szerintem ez óriási hiba, hogy fél évvel utána jön csak ki, kihagyott ziccer, a cod bo4 csak a battle royal miatt lett óriási siker, a bf5 meg ugyan az a bf mint a bad company 1, szebb grafikával több lehetőséggel, de igazából ugyan az... sőt, még rosszabb is, 60 golyó a tárban? Tankba kiszállás-beszállás 5 másodperc, 1 perces dyoutok vagy hogy hívják amíg még újratudnak éleszteni... ehh? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...