Battlefield V - 64 főt számlál a battle royale

  • Írta: szlav
  • 2018. november 8.
  • Hír
Link másolása
Ugyan csak a megjelenés után hónapokkal, de a Battlefield V csataterein is kipróbálhatjuk a PUBG és Fortnite által népszerűvé tett túlélést. Már azt is tudjuk, hogy hány embert ereszt egymásnak a DICE.

A PUBG és a Fortnite a csúcsra vitte a battle royale zsánert, a Black Ops 4 pedig bemutatta, hogy a hagyományos AAA-címeknek is van helyük a kondér mellett. A hatalmas pályák és a magas játékosszám pedig mindig is jól állt a Battlefieldnek - nehogy már ők maradjanak ki a buliból. A Firestorm névre keresztelt battle royale-játékmód márpedig érkezik! Persze nem rögtön a megjelenéskor, a tervek szerint csak jövő március 5-én ugorhatunk be a hatalmas arénába, hogy végül mi emelkedjünk ki győztesként a... pontosan hány játékos közül is?

A VG247 csapatának hála végre kaptunk egy pontos számot. Ryan MacArthur, a fejlesztőcsapat egyik fejese elárulta, hogy jelenleg 64 főt céloztak meg Firestorm számára. Persze ez nem olyan kerek, mint a konkurencia 100-asa, a veterán battlefieldesek számára (különösen, akik PC-n játszottak a korábbi címekkel) egészen otthonos lesz ez a létszám is. MacArthur kihangsúlyozta, hogy az elsődleges céljuk az, hogy a Firestorm is vérbeli Battlefield-játéknak érződjön. Mi már alig várjuk, hogy tavasszal utána járjunk a dolognak!

A Battlefiled V (a hagyományos többjátékos móddal és a War Stories kampánnyal) november 20-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

16.
16.
Neo1989
Az a vicc ha a Resistance 2-ben már 2008-ban volt 64-es multi de v miért nem tartották jó ötletnek. Erre most feltalálják újra :) h mégiscsak jó lesz az.
15.
15.
ollie92
#14: Jah, elég gáz, hogy WWII játéknak az arcképe egy összefestett modellcsaj, nem pedig egy világháborús katona, sőt még a DELUXON szereplő katona is sokkal mutatósabb.

https://i.imgur.com/KAiTghC.jpg
14.
14.
McDuff
Srácok, rossz képet raktatok be a hírhez, ez a Brothers in Arms: Furious 4-ből van! oh, wait...
9.
9.
ollie92
#5: A játék tényleg szép lett, gunplay betalált, de számomra nulla világháborús hangulata van, hamarabb valami 50es évekbeli polgárháború. A háttérben vonyító nők meg a maradék élményt is kiölik.
6.
6.
PS4jacksony
Én még most kezdtem el a BF1 et és a COD WWI-T is mind a kettő nagyon szuper játék a BF1 Technikailag kicsit fejlettebbnek érzem főleg a tűzharcokban de mindkettő fantasztikus cucc...
5.
5.
FURY380
3 kört mentem ma One X-szen, eddigi legszebb Battlefield, isteni gameplay, gunplay. Eddig a legjobb BF!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...