Shadow of the Tomb Raider - érkezik a co-op

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 9.
  • Videó
Link másolása
Ugyan Lara legújabb kalandjai már jó pár hete megkezdődtek, ám az élmény mégsem lehet teljes egy izgalmas co-op mód nélkül. Többek közt ezt fogja orvosolni a napokon érkező DLC, melyről izgalmas részletek láttak napvilágot.

The Forge címen érkezik a Shadow of the Tomb Raider első DLC-je, mely az Eidos Montreal munkatársainak köszönhetően most egy 5 perces fejlesztői naplóban akció közben is megtekinthető, és végre fény derül arra, hogyan is fog működni co-op mód. A fejlesztők célja végig az volt, hogy a korábbiakhoz képest sokkalta több lehetőséget adjanak arra, hogy a játékosok ne csak össze-vissza rohangálva szabadon fedezhessenek fel sírokat, hanem együtt is működhessenek, sőt, együtt is kelljen működniük.

Az új kihívások teljesítése ugyanis közel sem lesz egyszerű, a legtöbb fejtörőhöz elengedhetetlen lesz partnerünk segítsége, az újonnan bemutatkozó speedrun-módnál pedig minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fog kapni, hogy társunkkal minden mozdulatunk igazán szinkronban legyen.

Ahogyan arról már korábban is írtunk, a DLC a kooperatív mód mellett számos újdonságot fog még hozni, többek közt egy új képességet, öltözetet, fegyvert, illetve Kuwaq Yaku elfeledett titkait is felderíthetjük.

A Shadow of the Tomb Raider szezonbérletének első DLC-jeként megjelenő The Forge november 13-tól lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...