Tannenberg - februárban érkezik a végleges verzió

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy évnyi Early Access-státusz után pár hónap múlva érkezik a Tannenberg végleges verziója. Átütő sikerrel felesleges számolni, ám az első világháború iránt érdeklődőknek mindenképpen egy izgalmas alkotással bővülhet a gyűjteménye.

A Verdun készítőinek legutóbbi játékában az első világháborúba repülhetünk vissza, azon belül is elsődlegesen a keleti frontra, ahol az Osztrák-Magyar Monarchia, Németország és Oroszország hadseregei csaptak össze egymással.

A Tannenberg a játékmeneti jellemzőit tekintve mindent feláldoz a realisztikusság oltárán; a folyamatosan pörgő és látványos akcióval tarkított Battlefield 1-hez képest egy sokkalta statikusabb és lassabb hadviseléssel találkozhatunk a játékban, mely a 64 fős ütközetek során meglehetősen hűen reprezentálja a világháború csatáit.

Érdekesség egyébként, hogy a játékban november 11-én, az első világháború lezárásának 100. évfordulóján kétperces néma csenddel emlékeznek a háborúban elhunytakra és harcolókra egyaránt. A szóban forgó időpontig egyébként akciósan, egészen pontosan féláron szerezhető be az alkotás.

A Tannenberg így 2019. február 13-án hagyja el az Early Access-állapotot. A játékot mindenesetre addig is érdemes kipróbálni, hiszen a legújabb frissítés során a program teljes felhasználói felülete gyökeres változásokon esett át, valamint számos részletében változtattak a játékmeneten is, hogy az újonnan érkezők számára könnyebb legyen belevágni az akcióba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...