Előzménysorozatot kap a Zsivány Egyes

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Bob Iger, a Disney CEO-ja a negyedik negyedéves pénzügyi beszámoló alkalmával rengeteg érdekességet jelentett be. Kiderült, mi lesz a Disney streaming-szolgáltatásának neve, és egy új Star Wars-sorozat is bemutatkozott.

Jó ideje tudjuk, hogy a Disney hamarosan belép az alapvetően a Netflix uralta streaming-szolgáltatók piacára, de eddig csak pletykákat lehetett hallani, legalábbis ami a rajtot és a tartalmat illeti. Most mindkettő kapcsán kaptunk konkrétumokat, amelyeket maga a cég vezérigazgatója, Bob Iger erősített meg a befektetőknek tartott negyedik negyedéves pénzügyi beszámoló alkalmával.

Először is kiderült, hogy magát a szolgáltatást Disney+ néven indítja majd el a stúdió, méghozzá valamikor a következő esztendő vége felé. Hogy milyen árcédulákra és előfizetéstípusokra számíthatunk, az egyelőre továbbra is rejtély.

Emellett megerősítést nyert, hogy a korábban pletykált Loki-sorozat tényleg készül, és a szóbeszédeknek megfelelően Tom Hiddleston bújik majd újra a karakter bőrébe. Arról, hogy mikor játszódik majd a sorozat, esetleg mennyire kapcsolódik majd a Marvel moziverzumának történetfolyamába, semmi nem derült ki. Sajnos a többi pletykált szuperhős-sorozatról sem érkezett hivatalos álláspont, így a Skarlát boszorkány, valamint Sólyom és a Tél katonája főszereplésével készülő szériákról nincs egyelőre hír.

A Disney ehelyett megerősítette, hogy a John Favreau rendezte The Mandalorian mellett kapunk egy másik Star Wars-sorozatot is, ami a Zsivány Egyesben megismert Cassian Andorra koncentrál. A széria egy előzménysorozat lesz, így valószínűleg Andor sötét múltjáról is többet tudhatunk meg. A hírek szerint inkább egy kémsztorit kapunk majd, sok-sok ármánykodással és kavarással. A forgatás jövőre veszi kezdetét, Cassiant pedig az a Diego Luna alakítja majd, aki a filmben is a karakter megtestesítője volt.

19.
19.
kirschakos
#12: Bocs, de ezt nagyon benézted xD
Mark Hamill benne lesz a 9. részben.
18.
18.
kirschakos
#17: Majd meglátjuk. Én nem vagyok pesszimista.
17.
17.
zoli12i
#11: Ezt a trilógiát már nem lehet megmenteni sajnos. Első rész gyenge volt, a második meg egyenesen förtelem.
Miután kijött a harmadik rész az egészet mivel hamarabb el kell fejelteni....
16.
16.
B-Shaggy
#12: Ember, olvass utána néhány dolognak, mert abszolút hülyeségeket beszélsz.
15.
15.
Hab
#14: Nem hiszem, inkább azt hogy a trilógiára írta alá a szerződését. Sztem JJ vissza fogja adni nekünk azt a Luke-ot akit megismertünk.
14.
14.
delphijos
#13: Simán benne van hogy azokat a jeleneteit előre felvették.
13.
13.
Hab
#12: Pedig a 9. részben is ott lesz :)
12.
12.
Ooorky
#11: Mark Hamill már soha a b* életben nem fog szerepet vállalni Disney féle star wars-ban ezt egyértelművé tette.

Legelső interjúban lenyilatkozta, hogy az igazi Luke soha nem tenne olyanokat amit a filmben tesz, a végén is azért halt meg "értelmetlenül" mert ki akart szállni.
11.
11.
kirschakos
A Zsivány Egyes és a Solo voltak eddig a legjobbak az új Lucasfilmtől, szóval várom szeretettel, ahogy a Mandalori sorozatot is! :) Még hiszem, hogy a 9. rész is helyrehozhatja az új trilógiát, elég csak néhány magyarázat Snoke-ról és Reyről, valamint vagy hozzák vissza Luke-ot valahogy, vagy szellemként kelljen valahogy akcióznia azon a síkon, ahol az Erőszellemek tartózkodnak. Akárhogy is, a remény hal meg utoljára! :)
10.
10.
Ooorky
#9: Mert az öltönyös emberkéknek odafönt pénz kell.

Lucas anno 1 emberként irányította a Star Wars történéseit, semmit se adhattak ki a beleegyezése nélkül. Még ha sokszor hibázott is, ő az álmait, elképzeléseit vitte filmre, még az anno sokat szidott előzménytrilógia is tele volt élettel, világépítéssel, most viszont egy tőzsdén jegyzett cégnél vannak a jogok ahol csak a profit számít.
9.
9.
Matt8888
Én csak azt nem értem, hogy az amúgy kiesett fekáliát a wc-ből, miért akarják tovább maszatolni. Az új részek eléggé elhajlanak az eddigi star wars minőségtől úgy gondolom.
8.
8.
leviske
Tetszett a film és a Cassian & K-2SO párosban is lehet potenciál. Viszont, ha csak a Disney+ szolgáltatásban lesz elérhető és az meg csak az USA-ban lesz 1-2 évig, akkor megette a fene.
7.
7.
markoci555
az újak közül az a film jött be a legjobban ,de ha arra a palira koncentrál, akkor annyira nem érdekel...

de ahogy más is megjegyezte, ha ennyire elmennek, akkor miért nem lehet távolabbra menni időben és teljesen új cuccot hozni végre?
6.
6.
Batman
Találjanak már ki új karaktereket egy másik idősíkról! A Zsivány Egyes összes tagja egy unszimpatikus valaki, nem bántam, hogy elhullottak. Cassian Androrra pedig pont nincs szükség. Nyilván tudják mit szeretnének a rajongók, de valami hülye statisztika miatt ilyen hitvány ötletek születnek. Ha a Zsivány Egyes végén nem lett volna Darth Vader, akkor kb olyan kaki lett volna a film mint ez a Solo nevű valami.
4.
4.
hoaw
Ha olyan lesz a hangulata, mint a Zsivány egyesnek, akkor nekem jöhet.
3.
3.
B-Shaggy
#2: Nem hinném, hogy bármelyik is szerepelni fog benne. Max cameo.
2.
2.
Juha
#1: Biztos kell majd egy előzménynek előzmény, még a végén kiderülhet, hogy Leia a saját ősét fojtotta meg, Bobba Fettet meg csak magához ölelte a dédapja.
1.
1.
B-Shaggy
Biztos senkinek sem lesz problémája a cikk tartalmával, és az új Star Wars filmeket sem akarja majd senki fikázni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...