Multiplatform címek maradnak az inXile fejlesztései?

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 12.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén Mexikóban tartotta a Microsoft az X018 rendezvényt, ahol többek között azt is megerősítették a redmondiak, hogy az Obsidian mellett az inXile Entertainmentet is felvásárolták.

A felvásárlás pedig azonnal több kérdést is felvetett, többek között, hogy mi lesz a csapat jelenleg is készülő játékaival, a Wasteland harmadik epizódjával, illetve a PC-re szeptemberben már megjelent The Bard's Tale 4-gyel. Az egyik rajongó a Twitteren érdeklődött a jövőről, leginkább arról, hogy a korábban ígért multiplatform vállalást tudja-e tartani a csapat.

A stúdió által adott válasz szerint mindent, amit a rajongóktól kért pénz fejében vállaltak, tartani szeretnének. (Az utóbbi időben a fejlesztőcsapat a Kickstarteren kalapozott pénzt a projektjeihez.) Az inXile képviselője szerint azonban a mostani kapcsolatnak nagyon az elején járnak, így nehéz megmondani, hogy a Microsoft pontosan milyen döntést hoz.

Mindenesetre nem lenne túl etikus, ha valaki azért támogatta korábban a csapatot, mert mondjuk PlayStation 4-en szeretett volna játszani valamelyik játékkal, akkor a felvásárlás miatt most elesik ettől a lehetőségtől.

A redmondiak egyelőre nem foglaltak állást a kérdésben.

A The Bard's Tale 4 konzolos kiadásai az év végén jelennének meg, míg a Wasteland 3 csak jövőre jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
silkgoat
Huu, akkor az MS-nek lesz egy csomo penze a PS4-es eladasokbol is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...