Érintőkijelzős kontrolleren dolgozik a Sony?

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 12.
  • Pletyka
Link másolása
Rajongók szúrták ki, hogy a Sony Interactive Entertainment America nemrég bejegyeztetett egy új szabadalmat az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalánál. Eszerint kijelzőt kapna a DualShock kontroller.

Úgy tűnik, a Sony már tényleg a PlayStation következő generációján dolgozhat, a japánok ugyanis nemrég benyújtottak egy új szabadalmat, ami szerint a PlayStation kontrollerei a jövőben érintőkijelzővel felszerelve készülhetnének. A védjegy leírása ugyan tartalmaz technikai leírásokat, de sajnos komoly, valós konkrétumok nem derülnek ki belőle.

Mindenesetre úgy tűnik, a PlayStation R&D-részlege már gőzerővel dolgozik a következő generáción, az újdonságok pedig a DualShock kontrollert sem kerülhetik el. Az első feltételezések szerint egyébként az újdonság a Wii U-féle megoldásra hajazhat, és funkciója is hasonló lehet, vagyis a játékkal kapcsolatos plusz információkat nyújt majd a kijelző.

59.
59.
Back2U
Én pontosan miért is lettem moderálva?
57.
57.
Back2U
#52: kimoderált üzenet
56.
56.
Fata Morgana
55.
55.
Fata Morgana
#52: Neked XO géped már 2013 óta ezt szajkózod, de már ezt senki nem hiszi el neked.
54.
54.
Fata Morgana
53.
53.
Fata Morgana
52.
52.
kamgecam
51.
51.
kamgecam
50.
50.
kamgecam
Milyen komoly lenne már a ps exkluzívokat handheld-ben is tolni, el tudnám viselni! :D
Bár kevés esélyt látok rá hogy egy hasonlo koncepciot akarnának megvalosítani, de remélem nem is a wwiu féle felesleges ficsör lesz. :)
47.
47.
delphijos
#44: "ilyenkor szégyenlem, hogy van PS4-es gépem is"

Szerintem ez is marhaság, eleve mért kéne hogy meghatározza a személyiségedet az hogy milyen konzolt veszel ??? Szerintem ez nem sorsközösség, vagy bármi ilyesmi.... Szerintem a ps közösségben arányaiban pont annyival van most több hülye, mint amennyivel több gépet adtak el. Nem hiszek benne hogy ez konzol preferencia kérdése lenne.
45.
45.
frankdelgado
43.
43.
zozo76hun
Tok jo kommentek vannak itt, erdemes beleolvasni. :)
39.
39.
A Pulyka
#34: Toled sem olvastam meg ertelmes kommentet a 9 eves GK tartozkodasom alatt.Komolyan te csak olyankor jelensz meg, amikor a sonyt kell fikazni.
Eskuszom ha valaki mutat toled, vagy Yami nevu lyuksogorodtol, aki szinten csak akkor jelenik meg ha fika van egyetlen olyan kommentet, ahol esetleg jatekrol vagy vagy a ps-en kivul barmilyen ertelmes komit, en itthagyom az oldalt, es gratulalok is.
Hogy ti miert uzitek ezt a hobby-t nemtudom, de hogy embereket, kozossegeket kulomboztetni meg az alapjan, hogy min jatszik, nekem nevetsegesen gyerekes. Jatszol te egyaltalan?
37.
37.
ADMlN
Ilyen már volt, nem? Wii U-nak hívták és jó nagyot bukott.
35.
35.
kamgecam
#32: A világhálon, nyugaton igen de kis hazánkban nem. Csoringerék az olcsobb konzolt veszik pistikének aki teletúrja a gk-hoz hasonlo forumokat sony fikájával és önérzetes büszkeséggel érzi szükségét kiállni szeretett műanyag brandje mellett amit szülei vettek, valamint minden lehetőséget megragadni hogy abba az illúzíoba ringassa magát hogy fikájával lejáratja a konkurenciát még az ehhez hasonlo sony cikkek alatt is...Csak hát kisebbség lévén nem érnek(el) semmit mivel úgy tűnik a számok alapján bezony a sony valamit nagyon jol csinál. :o)

OFF vége: Egy switch szerű hordozhato ficsőrnek örülnék az asztali konzol mellett. Ha erre megy ki a játék teljes vállszélességgel támogatom az ötletet! :)
34.
34.
supair
#31: kimoderált üzenet
33.
33.
Fata Morgana
#32: Bizony jól látod a dolgot.
32.
32.
#31: Ez nem pont fordítva szokott lenni?
31.
31.
Nothing
Érintőkijelzős kontrolleren dolgozik a Sony:
"EZdeszar"
"Mi a francnak?"
"Túlárazott fos fail"

Érintőkijelzős kontrolleren dolgozik a Microsoft:
"Király!"
"Végre valaki!"
"10db előrendelve!"
29.
29.
frankdelgado
#27: A környezettudatossàg az vagy van, vagy nincs. Nem attol lesz h duàlsokk kontit veszel. Én is tölthető akksikat hasznàlok a kontitól elkezdve a dobolós nyúlig mindenben. Csöves dolognak tartom a "vegyél hosszú kàbelt" megoldàst.

A kijelzőt a kontira érdekes elgondolàsnak tartom, kivàncsi vagyok mire lesz jó...
27.
27.
Back2U
#9: Ha kidobod az elemeket akkor gratulálok, a gyerekeid vagy a jövőbeni gyerekeid életét rövidíted meg valószínűleg..
26.
26.
zozo76hun
a roltesrol:

van itthon vagy 10-12 Enelop akksim. 2 masodperc a csere de nem, tolthetek minden kontrollert kabellel:

1 DB DUALSHOCK 4
1 DB AIM CONTROLLER
2 DB MOVE CONTROLLER

es rendre mindegyikbek sokkal szarabb az uzemideje mint az XBOX ONE X kontrollerenek ket csere kozott.
25.
25.
zozo76hun
most a minimap meg a tobbi szar -ahogy eddig is- ezutan is elfer a kepenyo valamelyik sarkaban, ne mondjatok mar hogy jobb le/fel tekingetni meg a szemeddel fokuszalni folyamatosan. egy ido utan rohadt faraszto lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...