Késik a Five Nights at Freddy's-film, de új játék jön

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A játék atyja, Scott Cawthon nemrégiben felvázolta, mire számítsanak a Five Nights at Freddy's rajongói. A beígért mozifilm sajnos csúszni fog, viszont már készül egy új, nagy költségvetésű játék is.

Rengeteg fejlemény van Five Nights at Freddy's-fronton. Scott Cawthon egy terjedelmes blogposztban vázolta fel a sorozat jövőjét - rossz és jó hírei is vannak a játék atyjának. A Blumhouse Productions gyártásában készülő mozifilm sajnos csúszni fog, igaz, eddig sem jelentettek be konkrét megjelenési dátumot hozzá.

A Chris Columbus (Mrs. Doubtfire, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone) rendezésében készülő film forgatókönyvét újra kellett írni, miután az eredeti szkriptet elvetették. Noha a direktornak már Cawthon első terve is tetszett, az író mégis úgy döntött, hogy inkább egy másik ötletét valósítja meg. A sztori egyébként az első három játék történetét meséli el.

Maga a játéksorozat sem marad parlagon. Cawthon tervei között VR- és AR-mellékágak is szerepelnek, valamint a meglévő címek "új és továbbfejlesztett HD-portjai" jöhetnek Androidra, iOS-re, Switchre, PS4-re és Xbox One-ra.

Ami viszont a legérdekesebb, hogy már készül egy nagy költségvetésű, AAA-kategóriás Five Nights at Freddy's is, de ennek fejlesztése még nagyon korai szakaszban van. Részleteket még nem árult el az úriember, ám a biztos, hogy a FNAF-rajongók el lesznek kényeztetve. 

2.
2.
Ooorky
Nagy költségvetésű FNAF=500$...
1.
1.
megaone6
Most a kis x éves (x ∈ {0..12}) FNAF fanok világszerte egyszerre sírnak és ujjonganak. De komolyan, nem húzták még le elég bőrt erről?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...