Több PS-exkluzívon dolgozik a Supermassive

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 13.
  • Hír
Link másolása
Noha az Until Dawn fejlesztőjének legújabb projektje, a The Dark Pictures horrorantológia multiplatform lesz, a Supermassive nem szakított a Sonyval sem. Jelenleg több PlayStation-exkluzív címen is dolgoznak.

A Supermassive eddig leginkább PlayStation-platformra dolgozott. Legismertebb munkája a 2015-ös Until Dawn volt, legutóbb pedig a PlayLink felhozatalát erősítő Hidden Agendával, illetve két PlayStation VR-exkluzív címmel álltak elő. Az új projektjük azonban egy multiplatform horrorantológia, a The Dark Pictures lesz a Bandai Namco gondozásában.

Joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy az eddig Sony-párti csapat miért távolodott el a konzolgyártótól? Nos, a stúdió ügyvezető igazgatója szerint csupán egy kitérőről van szó. Pete Samuels az orosz 4PDA magazinnak adott interjújában megerősítette, hogy jelenleg is több PlayStation-exkluzív szerepel a terveik között.

"Nos, a Sonyval való kapcsolatunk továbbra is kiváló! Több még bejelentésre váró PlayStation-exkluzívon dolgozunk, igaz, most még nem beszélhetek róluk. Általában a lehető legszélesebb közönségnek szeretnénk bemutatni a játékainkat, vagyis a The Dark Pictures ezért készül több platformra" - fogalmazott Samuels.

A jövőre érkező The Dark Pictures: Man of Medan is több választási lehetőséggel és csúfosan elhalálozó szereplőkkel operál, pont, mint az Until Dawn. Remélhetőleg a srácok későbbi játékaiban sem lesz ez másként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...