Beyond Good & Evil 2 - izgalmas lesz a december

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 13.
  • Teaser
Link másolása
Az idei E3-on gyakorlatilag semmit sem lehetett hallani a Beyond Good & Evil folytatásáról, és igazából a Los Angeles-i expón sem lettünk okosabbak a játék kapcsán. Azonban ha érdekel a játék, a decemberi hónapot érdemes lesz figyelned.

A Beyond Good & Evil 2 egyik vezető producere, Guillaume Brunier ugyanis nemrég interjút adott az EveryEye-nak, ahol elmondta, hogy december 10-én vadonatúj játékmenet-bemutatót lepleznek le. Csak remélni tudjuk, hogy az E3-as videónál azért tartalmasabb és izgalmasabb gameplayt kapunk. A producer emellett azt is megerősítette, hogy a korábban sokat tervezett BGEFest jövőre lett átcsúsztatva.

A Beyond Good & Evil folytatása az eddig látottak alapján merőben más élményt kínál majd, mint klasszikus elődje. Lényegében egy előzményt kapunk, ahol egy hatalmas multikulturális, szerteágazó, mégis összefüggő világot járhatunk be, elképesztő mennyiségű bolygót meglátogatva.

A játék kapcsán nem tudunk megjelenési dátummal szolgálni, de árulkodó, hogy a béta tervezett időpontja 2019 vége.

1.
1.
PGab
Nem azert, de szerintem az e3 es az LA expo ugyanaz, igy ha az egyik helyen nem volt rola szo logikus, hogy ugyanott ugyszinten :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...