Nem teljesít jól a Thronebreaker: The Witcher Tales

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 15.
  • Biznisz
Link másolása
Adam Kiciński, a CD Projekt RED vezére a cég legutóbbi pénzügyi beszámolóján megerősítette, hogy a nemrég megjelent Thronebreaker: The Witcher Tales egyelőre nem teljesít úgy, ahogy azt ők eltervezték.

Pár hete jelent meg az eredetileg a Gwent kártyajáték kisebb kiegészítőjének indult, majd a sok-sok ötlet miatt különálló játékká evolválódott, 30 órás kampányt ígérő Thronebreaker: The Witcher Tales. Egyelőre csak PC-n érhető el a játék, de a jövő hónapban már konzolokon is kipróbálható lesz a szerepjátékos és kártyajátékos elemeket ötvöző kaland.

Az átiratok megjelenésére pedig valószínűleg minden eddiginél nagyobb szüksége lesz a lengyel stúdiónak, a legutóbbi pénzügyi beszámoló alkalmával ugyanis a cég vezetője, Adam Kiciński megerősítette, hogy messze a várakozásaik alatt teljesít eddig a PC-s kiadás. Ebben valószínűleg közrejátszott az is, hogy először csak a GOG.com oldalán keresztül lehetett beszerezni a Thronebreakert, és így nem meglepő, hogy időközben a Steamen is elérhető lett a játék.

Kiciński ugyan konkrét számadatokkal nem szolgált, de elmondta, hogy optimisták a jövőt illetően, és valószínűleg idővel, a későbbi platformmegjelenéseknek köszönhetően a Thronebreaker is sikeres lesz anyagilag.

5.
5.
Ooorky
Nálam a gwent miatt bukott meg. Ha egy Heroes/Disciples szerű stratégia-rpg lenne akkor rég megvettem volna.
4.
4.
Batman
Miért nem rakták be a Gwentbe? A történet ott bukott meg, hogy az egy kissebb szubkulturát szolgál ki, most abból a kicsi báziból akartak lecsippenteni ennek. Így tény, hogy nem sokat fognak vele játszani. Gwenten belül szépen bele lehetett volna rakni az alapjátékba.
2.
2.
KENKILL
Naná hogy nem, eredetileg úgy volt hogy az INGYENES Gwent kampánya lesz. Értem én h kinőtte magát a projekt és nagyobb lett meg minden, de 26 eurót én pl sajnálok rá, 15-ért még talán megvenném. És persze réteg játék, a kártyagyűjtögetős playerek meg inkább a multi felé hajlanak szerintem.
1.
1.
mephi
Bármennyire is imádom a játékot, be kell ismerni, hogy a reklámja, beharangozása nem lett jó. Volt ismerősöm, aki Tőlem hallott először a játékról.
Ugyanakkor az is tény, hogy ez rétegjáték. Lehet kicsit magasak lettek az elvárások.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...