Subnautica - a jövő hónapban PS4-en is

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Már nem kell sokat várni a vízalatti túlélőjátékra a Sony konzolján sem, az Unknown Worlds csapata bejelentette, hogy decemberben érkezik Subnautica, és ugyanazon a napon Xbox One-on is búcsút int a Game Preview-nak.

A Subnautica végleges verziója három év korai hozzáférés után élesedett a Steamen idén januárban, míg Xbox One-on 2016 óta érhető el a Game Preview program keretében. Az 1.0-s verzió PS4-re is befut december 4-én, ugyanazon a napon, mint a Microsoft konzolján. A dobozos változatra még pár napot várni kell, egészen pontosan december 7-én szaladhatunk el érte a boltba.

Ha nem ismernéd az Unknown Worlds alkotását: az anyag egy idegen óceán mélyén játszódik, egy hatalmas, de veszélyes, nyitott világban. A túlélés záloga nem a felszínen rejtőzik, vízalatti élőhelyeket kell építenünk - a bázisunkon parkoljuk le a járművünket és itt tárolhatjuk az erőforrásokat is, ha az oxigénellátásról már gondoskodtunk. A további konkrétumokat itt találod.

A premier után sem unatkoznak a srácok, már javában készül az önállóan is futtatható kiegészítő, a Subnautica: Below Zero, amely már a sarkvidéken játszódik.

4.
4.
Aanash
Na ezzel a játékkal szerettem a műfajba bele.
Tuti vétel.
3.
3.
zozo76hun
Mostanaban nem nagyon jatszottam vele, de korabban eleg kemenyen laggolt az fps, meg Xbox One X-es is. Kivancsi vagyok hogy fog akkor futni a joval gyengebb PS4Pro-n, a sima PS4-rol mar nem is beszelve...
2.
2.
shatterhand
Végre! Long dark után ezt vártam még idén a legjobban.
1.
1.
Stranger
Szerencsére. Így a korábbi "Subnautica - PS4-re is jön a vízalatti túlélőjáték"
hír után kapott még egyet a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...