Final Fantasy XIV - bemutatkozott a Shadowbringers

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Lehullt a lepel az MMO következő nagy kiegészítőjéről, a Shadowbringersről. Egy teljesen új zónát, egy sokkal sötétebb történetet kapunk, valamint egy rakás friss kasztot is - köztük a régóta várt Blue Mage-et.

A szokásos éves Final Fantasy Fanfest keretében mutatkozott be az MMO legújabb expanziója. A Shadowbringers 2019 nyarán élesedik, a történet sokkal sötétebb tónusú az eddigieknél: végre összecsaphatunk a gonosz Garlean Empire-rel, ám ha nem vigyázunk, karakterünk a "sötétség harcosává" válhat.

Ám nem kell nyárig várnunk ahhoz, hogy bejárjuk az új pályát: a régió már 2019 elején élesedik a 4.5-ös frissítéssel. Ami az új kasztokat illeti, a rajongók által már régóta várt Blue Mage-et is megkapjuk. A mágiahasználó a megszokottól eltérő külcsínt kapott, új képességeket pedig más szörnyektől tanulhat el - elsősorban a szóló játékstílus kedvelőinek kedveskedik a Square Enix. Lesznek olyan kazamaták is, amiket csakis a Blue Mage-dzsel tisztíthatunk meg.

A premierkor a szintsapka 50 lesz, ám a későbbi frissítésekkel is csak a 70. szintre fejlődhet a Blue Mage. Tekintve, hogy a Shadowbringersben maximálisan a 80. szintet érhetjük el, nem lesz életképes végig az új kaszt.

A csomag egy rakás új fegyvert és páncélt is magával hoz, elsősorban a garleani katonák felszerelésére tehetünk szert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...