Dead or Alive 6 - három új hős mutatkozott be

  • Írta: szlav
  • 2018. november 18.
  • Hír
Link másolása
Jövő februárban érkezik Koei Tecmo és a Team Ninja következő bunyós játéka, a Dead or Alive 6. Egy vadonatúj és két veterán karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben. Lássuk, hogy mit tud NiCO, Kokoro és La Mariposa!

Volt miből válogatni idén a verekedős játékok szerelmeseinek, de aki kifejezetten a Dead or Alive-széria folytatását várja, az jövő februárt karikázza be a naptárban. A hatodik számozott epizód rengeteg régi és új harcost vonultat majd fel - közülük kettő már jól ismert és egy vadonatúj hőst ismerhetünk meg ma.

Kokoro és La Mariposa már ismerősök lehetnek a sorozat veteránjai számára, NiCO, a villám-technomancer azonban most debütál először. A Délkelet-Ázsiából származó harcoskisasszony veszélyes plazmarobbanásokkal és egy jó adag elektromossággal spékeli meg az ütéseit. Az ifjú tudós az úgynevezett EMF-gyűrűk segítségével emberfeletti gyorsasággal csap oda, ahol a legjobban fáj.

A Dead or Alive 6 február 15-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Mortis
3.
3.
biohazard rex
Valahogy a 2 új karakter (Diego, meg ez az animés kislány) nagyon ellentmondásosnak tűnnek, mintha a fejlesztők se tudnák eldönteni hogy melyik irányba mozduljanak, ettől függetlenül elég jól néz ki a játék és első napos vétel lesz. :)
1.
1.
KRAT0S
Áá de várom már!

(3 új? Hol?...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...